• dissabte, 06 de de juny de 2020

La rua del Carnaval de Tossa és el dissabte 7 de març

Colabora
Colabora

El Carnaval de Tossa de Mar participa en el Carnaval de la Costa Brava Sud, que té lloc del 21 de febrer al 7 de març. Tossa de Mar ho celebra conjuntament amb Blanes i Lloret de Mar. Aquest 2020 és la novena edició consecutiva en què les tres viles uneixen esforços per celebrar de manera conjunta aquest cicle festiu. Es calcula que, sumant els espectadors de les tres Rues de Carnaval que hi haurà els propers dies, s’hi aplegaran més de 120.000 persones, una xifra que augmenta any rere any.

Rues

El Carnaval de la Costa Brava Sud es va crear l’any 2012 per promocionar de manera conjunta el cicle festiu a les tres viles marineres, i coordinar un dels seus atractius centrals i més multitudinari: les Rues de Carnaval. I és que des de les tres poblacions es considera que els actes del Carnaval són una bona manera per donar a conèixer l’incomparable entorn de la Costa Brava Sud, així com els serveis d’allotjament, comerç i restauració que s’hi ofereixen.

A Blanes la rua es farà aquest proper diumenge 23 de febrer a les 5 de la tarda; a Lloret de Mar es farà el dissabte 22 a les 4 de la tarda i el diumenge 23 a les 12 del migdia; i a Tossa tindrà lloc el dissabte 7 de març a les 4:30 de la tarda, tancant de fet tot el cicle festiu a les tres poblacions. Pel que fa a les dades de participació de comparses i carrosses, a Blanes participaran un total de 17 colles que sumen més de 1.000 participants; a Lloret s’han inscrit 22 colles, amb un aproximat de 1.500 participants; i a Tossa les inscripcions estan obertes fins el 26 de febrer. Però es calcula que en total hi haurà uns 4.000 participants entre els tres municipis.