• dilluns, 13 de de juliol de 2020

Platja In, el nou portal de Castell-Platja d’Aro per obrir nous negocis al municipi i promocionar el comerç local

El projecte s’ha presentat aquest dimecres a la 3a Jornada Empresarial que ha organitzat, Aro Impulsa, l’Àrea de Promoció Econòmica municipal.

sin-tc3adtulo_opt-11
sin-tc3adtulo_opt-11

El nou portal Platja In ja està operatiu (podeu visitar-lo aquí) i permet consultar el cens empresarial de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i els locals que estan disponibles, en lloguer, traspàs o venda. El nou portal també permet fer estudis de mercat a les empreses o emprenedors que es volen implantar al municipi i destaca l’àmplia gamma d’avantatges que ofereix la població (cultura, comerç, famílies, festes, natura, descans, gastronomia i música, entre altres). Inclou un llistat de les adreces dels locals que es venen, traspassen o lloguen i un cercador amb un mapa de localització de negocis i botigues, en funció de la seva tipologia.

El projecte es va presentar el 14 de març per David Nogue, arquitecte de la Universitat Politècnica de Catalunya i director de la plataforma EIXOS Economic Observatory, un servei de classificació i catalogació del comerç urbà i els locals buits i d’observació de l’activitat econòmica de les ciutats per a l’elaboració d’estudis de mercat. Platja d’Aro és un model d’èxit en turisme i comerç i, pels seus promotors, el nou portal serà una nova eina per atraure noves empreses i negocis a la població i oferir nous recursos de cerca als veïns i visitants.