• dimarts, 14 de de juliol de 2020

EL RITME FRENÈTIC DEL DIA A DIA SOVINT NO ENS DEIXA TEMPS PER REFLEXIONAR I PLANIFICAR TASQUES QUOTIDIANES COM ELS ÀPATS, DELS QUALS DEPÈN QUE LA NOSTRA DIETA INCORPORI UNS ALIMENTS SANS I VARIATS.

'Menja bé, viu millor!': Nova campanya sobre alimentació saludable a Sant Feliu de Guíxols

Cada vegada agafa més importància seguir hàbits saludables en el menjar, per aquest motiu l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i el Mercat Municipal de Sant Feliu de Guíxols us presenten un conjunt de xerrades i tallers sobre nutrició.

Sota el títol de Milloreu la vostra salut, 7 hàbits alimentaris saludables, el dissabte 13 d'abril, d'11 h a 13 h al Mercat Cobert Municipal el nutricionista i coach expert en millora d'hàbits, Miquel Gironès, ens oferirà una xerrada enfocada a veure canvis pràctics i reals en el nostre dia a dia. Tractarà dels 7 mites més comuns sobre alimentació i l'estil de vida saludable, per tal de desmentir-los i veure millores en la nostra salut.

El menjar i l'esport, Alimentació saludable per a esportistes, és portarà a terme el dissabte 11 de maig d'11 h a 13 h, al Mercat Cobert Municipal.

A càrrec del preparador físic del gimnàs Vital, Joan Carles Ortega.

De 16 h a 18 h hi ha un taller programat a on aprendràs a elaborar batuts per abans i per després de l'entrenament, barretes energètiques, amanides saludables, esmorzars nutritius i altres plats per millorar el teu rendiment esportiu i la teva qualitat de vida.

El darrer dels tallers serà Aliments saludables per la vostra família, el cos us ho agrairà. Serà el dissabte 15 de juny, d'11 h a 14 h al Mercat Cobert Municipal. A càrrec del pediatre, escriptor i divulgador, Carlos Casabona; la infermera del ABS i educadora en nutrició infantil, Gemma Garcia i el xef del restaurant Els Tinars, Marc Gascons.

Al final de la xerrada científico informativa es farà un show cooking per posar en pràctica tots el coneixements adquirits, i fer una degustació saludable amb les preparacions fetes.