• dimecres, 03 de de juny de 2020

EMET EL COMUNICAT ADJUNT DESPRÈS D’HAVER-SE REUNIT AMB ELS CENTRES EDUCATIUS, CULTURALS I ESPORTIUS EN EL QUÈ S'APLIQUEN UNA SÈRIE DE MESURES QUE ES DICTEN DES DE LES AUTORITATS COMPETENTS.

L’Ajuntament de Cassà de la Selva, Ampliació de mesures

ajuntament cassa de la selva
ajuntament cassa de la selva

COMUNICAT A TOTA LA CIUTADANIA

En motiu de l’entrada de la fase D'ALERTA DEL PLA D'ACTUACIÓ DEL PLA PROCICAT PER EMERGÈNCIES ASSOCIADES A MALALTIES TRASMISSIBLES EMERGENTS AMB POTENCIAL ALT RISC (COVID19) i després de la reunió urgent que s’ha fet amb els directors dels diferents centres escolars i caps de les diferents àrees de l’Ajuntament s’han decidit vàries mesures a aplicar des d’avui mateix.

Les mesures acordades són les següents:

1.- Els esdeveniments esportius, professionals i no professionals, que se celebrin a Catalunya es faran a porta tancada, excepte aquells en què hi participin menors d’edat, que podran anar acompanyats.

2.- Se suspenen o s’ajornen les activitats col·lectives en espais tancats o oberts que impliquin una concentració superior a 1.000 persones. En els casos en què aquestes activitats es desenvolupin en espais amb aforament inferior a les 1.000 persones, es podran celebrar únicament si només s’ocupa un terç de l’aforament màxim autoritzat, amb l’objectiu de garantir un espai de separació adequat entre els participants.

Les classes de natació que es fan com a activitat escolar, queden suspeses fins a nou avís.

Aquestes mesures de restricció s’apliquen a espectacles públics, recreatius i d’oci, activitats culturals, religioses o similars, amb independència que siguin ofertes per un titular, explotador o organitzador públic o privat.

3.- Es suspenen totes les activitats que organitzin les escoles i que impliquin sortir fora del municipi.

4.- Es suspenen les pràctiques en centres sanitaris i sociosanitaris dels alumnes d'ESO i Batxillerat que fan plans de diversificació curricular  i servei o de voluntariat.

5.- Es limita l’accés a la residència Geriàtrica Sant Josep i es suspenen les activitats obertes a la ciutadania.

S'emetrà un nou comunicat tan aviat com es produeixin novetats en el desenvolupament de la situació.

Agraïm la col·laboració de tots els veïns.

Robert Mundet i Anglada

Alcalde de Cassà de la Selva

 

Cassà de la Selva, 11 de març de 2020