• dimarts, 14 de de juliol de 2020

El Singlot Festival d’humor farà riure a Sant Feliu del 5 al 7 de juliol

L’espectacle es troba sota l’organització d’El Terrat d’Andreu Buenafuente

Singlot Festival
Singlot Festival

El Singlot Festival, que enguany farà la seva quarta edició, farà riure a Sant Feliu del 5 al 7 de juliol, consolidant-se com una de les trobades de comèdia més importants, amb una programació basada en el millor talent de l’humor i comèdia per a tot el públic en general. L’espectacle es troba sota l'organització d'El Terrat d'Andreu Buenafuente i s'emmarca en la 56a edició del Festival de Porta Ferrada.

Durant els tres dies que duri el festival tindran lloc espectacles d’humor, com els monòlegs a l’Espai Port amb Berto Romero, Silvia Abril i el Raúl Cimas, juntament amb Andreu Buenafuente, que farà un espectacle que no tornarà a repetir. També es farà ràdio amb el mateix Berto, es podrà assistir a l’estrena del nou treball dels de Mongolia o descobrir Les Roses de la Vida de Sergei Belbel o Dos machos verdes fritos de David Verdaguer. A més a més, el Singlot d’Honor serà per la Lloll Bertran.

L’espectacle va sorgir com una proposta artística del seu director, Andreu Buenafuente, amb l’objectiu d’unir espectadors i professionals de les arts escèniques al voltant de la comèdia com no s’havia fet mai abans. També pretén ajudar a l’impuls de nous projectes de companyies emergents i consolidades.