• divendres, 25 de de setembre de 2020

JORDI LLOVERAS DEIXA PROCÉS CONSTITUENT

Guíxols des del Carrer-Entesa, la confluència que es va presentar a les últimes eleccions municipals, configurava una llista de persones provinents d’ICV, EUiA i Procés Constituent. Precisament el seu cap de llista, i avui regidor a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, procedia de Procés Constituent.

logo GdC.doc
logo GdC.doc

Ahir, i en una Assemblea Extraordinària que Procés Constituent va fer a Barcelona, va quedar aprovada la proposta que presentava Teresa Forcades perquè PrC es presentés a les properes eleccions del 21-D i ho fes sota l’aixopluc de la Crida Constituent, és a dir, la CUP. L’assemblea també va aprovar que ho fes amb el desig exprés de demanar a l’Albano Dante (ex-Podem Catalunya) que se sumés al projecte.

 

Jordi Lloveras, i malgrat compartir la decisió presa de manera democràtica per l’Assemblea, entén que la mateixa difereix molt dels plantejaments inicials del moviment i que al mateix temps fa impossible la seva continuïtat en el moviment. Primer perquè posiciona clarament el Procés Constituent cap a les tesis polítiques de la CUP, unes tesis que en bona mesura no comparteix, i segon perquè entén que no seria gaire coherent continuar com a regidor del grup municipal de Guíxols des del Carrer-E, avui en dia àmpliament de perfil “comú”, i alhora militar en un moviment que es decanta clarament pel món cupaire.

 

Per tot plegat, en Jordi Lloveras ha anunciat que deixa Procés Constituent i, en conseqüència, la coordinació de l’assemblea local que en aquests moments portava. Julià Castelló, que anava en segon lloc a la llista de GdC-E i també n’era membre ha comunicat igualment la seva baixa al PrC.

 

 

Sant Feliu de Guíxols, 13 de novembre de 2017