• diumenge, 07 de de juny de 2020

L’ASSEMBLEA LOCAL DEL PDECAT VA RATIFICAR LA DECISIÓ.

Joan Giraut aspirarà a l’alcaldia de Castell-Platja d’Aro en els comicis municipals del 26 de maig sota les sigles de PDeCAT-JuntsxCat

Joan Giraut
Joan Giraut

Joan Giraut va arribar per primera vegada a l’alcaldia de Castell-Platja d’Aro l’any 1991, encara que ja era regidor des de l’any 1987.

Des de l’any 1991 sempre ha estat l’alcalde, llevat del període que van governar PSC, PPC i ICV, després de prosperar una moció de censura que va forçar en el grup de CiU a passar a l’oposició (entre el setembre de l’any 2009 i les eleccions municipals de l’any 2011).mU7IEvfB_400x400

Aquest dimarts a la nit, l’assemblea local del PDeCAT, per majoria, l’ha ratificat perquè repeteixi, per novena vegada consecutiva, com a cap de llista de la formació.

Joan Giraut encapçalarà la llista de Junts x Catalunya (JuntsxCat és la marca del PDeCAT). Giraut es presentarà com independent perquè no està afiliat en el PDeCAT.

La candidatura combinarà experiència i renovació. La llista es coneixerà durant el mes de març mentre es treballa en la confecció del programa electoral que tot apunta que inclourà projectes que no s’han desencallat fins ara com l’Auditori-Centre de Congressos o l’acabament del Passeig Marítim a l’àmbit del Ridaura.