• dimecres, 15 de de juliol de 2020

AGENDA DE SANTA CRISTINA D’ARO: Setmana del 23 al 29 d’octubr

Setmana del 23 al 29 d’octubre

agenda  sta.cristina
agenda sta.cristina

- Dimecres 25 d’octubre: A les 6 de la tarda al Punt d’Igualtat, reunió de socis/es del Banc del temps.

. A 2/4 de 7 de la tarda al Punt d’Igualtat, xerrada sobre pèrdues i processos de dol i presentació del nou projecte “Cercle de dol”.

- Divendres 25 d’octubre: A les 6 de la tarda a la sala d’exposicions “la Caixa”, inauguració de l’exposició 125è aniversari del tren de Sant Feliu de Guíxols a Girona. Exposició oberta fins al 26 de novembre els divendres de 5 a 8 del vespre, dissabtes d’11 a 1 i de 5 a 8 del vespre i diumenges d’11 a 1 del migdia.

. A les 7 de la tarda a la sala d’adults de la biblioteca municipal Baldiri Reixac, El Club de Lectura celebra l’Any Bertrana amb la conferència sobre l’escriptora, pintora i músic Aurora Bertrana. Conferència a càrrec de Neus Real, professora de la UAB i comentaris de la novel·la “El Marroc sensual i fanàtic”, d’Aurora Bertrana.

- Dissabte 28 d’octubre: A les 5 de la tarda a la plaça Mn. Baldiri Reixac, castanyada i a 2/4 de 7 de la tarda pels carrers del poble, rua de Halloween.

- Diumenge 29 d’octubre: A les 9 del matí a l’aparcament de can Llaurador, sortida de senderisme: Colors de tardor des del Montclar. Dificultat 4 (d’1 a 5), durada de 3 hores i mitja, 9 km. Inscripcions al tel. 972 83 52 93 o a oficinaturisme@santacristina.cat

- Altres: . Cada dimarts: Caminem i fem salut: caminades per l’entorn del municipi. Sortida des de l’Oficina de Turisme. Activitat gratuïta i oberta a tothom. Organitza l’Associació de Dones de Santa Cristina d’Aro Ermessenda.

. Dimarts i dijous, a les 5 de la tarda a l’Espai Ridaura, tallers de teatre per a infants a càrrec de Dansanimàlia.

. Cada dijous, a les 9 del vespre a l’Espai Ridaura, assaig del grup de teatre a càrrec de Dansanimàlia.

. Cada dissabte, de les 8 del matí a les 2 de la tarda a la plaça del Mercat, mercat setmanal.

. Diumenges i festius a les 12 del migdia, visita guiada al Gran Museu de la Màgia, col·lecció Xevi.

. Cada dia d’11 a 2/4 d’1 del migdia i de 3 a 2/4 de 6 de la tarda al monestir Cistercenc de Santa Maria de Solius, visita a l’exposició de diorames del germà Gilbert Galceran.

. Oficina de Turisme, horari d’hivern: Dimecres a divendres de 9 a 1 del migdia i dissabtes i diumenges de 9 a 3 de la tarda.