• diumenge, 12 de de juliol de 2020

El teixit comercial de Castell-Platja d'Aro celebra les seves jornades anuals

el-teixit-comercial-de-castell-platja-daro-celebra-les-seves-jornades-anuals
el-teixit-comercial-de-castell-platja-daro-celebra-les-seves-jornades-anuals

El teixit comercial de Castell-Platja d'Aro ha celebrat aquest dijous les seves jornades anuals que serveixen als associats per retrobar-se, prendre el pols del sector i formar-se en qüestions que afecten el dia a dia dels comerciants. 

Des de l'Associació de Comerciants i Empresaris valoren positivament aquesta trobada anual no només per la bona acollida que té sinó per la qualitat dels assistents, que participen activament i enriqueixen el debat. 

La primera conferència ha versat sobre la moda sostenible i ha anat a càrrec de la directora de Qstura Sílvia Duran. La jornada s'ha clos amb la presentació de l'informe que ha impulsat l'ajuntament per fer un diagnòstic comercial i detectar oportunitats de negocis al municipi. Un estudi que s'ha fet entre els anys 2016 i 2018 i que conclou que el de Platja d'Aro és un comerç que gaudeix de bona salut. 

Durant l'acte d'aquest dijous, emmarcat en la setmana del comerç, s'ha fet un reconeixement a totes les dones que durant anys han treballat en el sector comercial al municipi.