• dissabte, 18 de de gener de 2020

MediaMarkt signa un acord amb el Banc de Negocis de la Cambra de Sant Feliu de Guíxols

L’acord permet incorporar MediaMarkt Business dins del Banc de Negocis de la Cambra de Comerç per assessorar i donar servei als seus associats.

MediaMarkt, empresa líder en distribució d’electrònica de consum, avança amb la seva àrea de negoci de MediaMarkt Bussines a Espanya, dedicada a oferir solucions empresarials al mercat professional. El departament d’empresa de MediaMarkt Girona, ha signat un conveni de col·laboració amb el Banc de Negocis de la Cambra de Comerç, indústria i navegació de Sant Feliu de Guíxols.


L’acord, que s’ha signat entre el gerent de MediaMark Girona i el president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Joan Puig Valls, permet incorporar MediaMarkt Business dins del Banc del Negocis  de l’entitat per donar servei i assessorar els seus associats.


La divisió de MediaMarkt Business, que ofereix solucions per a tot tipus d’empreses, respon a l’estratègia de la companyia per proporcionar solucions tecnològiques al mercat professional, amb la finalitat d’accelerar la transformació digital de les empreses. El seu rol és el d’acompanyar a les empreses a la integració de noves tecnologies, oferint solucions integrals e innovadores, que millorin la productivitat, la rendibilitat i la relació amb els clients, des de l’assessorament fins a la instal•lació i la formació.


Actualment, més de 230.000 clients professionals de sectors com educació, hostaleria, retail, construcció, salut, o restauració han confiat en aquesta unitat empresarial de MediaMarkt.