• dilluns, 13 de de juliol de 2020

INCORPORA UN NOU ESPAI AMB RECURSOS D'INTERÈS TURÍSTIC

El Consorci de les Gavarres estrena pàgina web

consorci_les_Gabarres
consorci_les_Gabarres

El Consorci de les Gavarres ha estrenat recentment una nova pàgina web més intuïtiva i funcional i adaptada a qualsevol dispositiu mòbil; ja sigui un ordinador de sobre taula, una tauleta o bé un smartphone, adaptant la visualització i accessibilitat de manera amigable i correcte per a tots els usuaris.

La web, accessible des de www.gavarres.cat està estructurada en 5 grans apartats que organitzen la informació institucional de l'organisme que depèn de la Diputació de Girona, així com les àrees de treball i actuació del Consorci dins l'Espai Natural Protegit de les Gavarres.

Una de les novetats del nou espai web és el "Visit Gavarres" on s'inclou un directori de recursos turístics geolocalitzats com ara museus, rutes i itineraris així com establiments on poder menjar i dormir a l'entorn dels municipis que formen part de Consorci de les Gavarres.

El Consorci de les Gavarres està format pels 20 ajuntaments amb terme municipal dins de l'Espai natural protegit del massís de les Gavarres, els Consells Comarcals del Baix Empordà i del Gironès, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, el Consorci Forestal de Catalunya, l'Associació de gestors forestals de les Gavarres i  la Diputació de Girona on està adscrit des del 2018.

El president del Consorci de les Gavarres, Pau Presas, ha explicat que el nou web pretén ser una eina més de comunicació entre l'administració i la ciutadania per posar en valor les actuacions que es duen a terme des del propi Consorci i des dels municipis i organisme que ens formen part i vetllen per la protecció i divulgació del massís de les Gavarres.

La presència del Consorci de les Gavarres a internet es complementa amb els perfils socials de Twitter, Facebook i Instagram.