• dissabte, 14 de de desembre de 2019

ELS XEFS ROMAIN FORNELL I ALBERT ADRIÀ HAN PROTAGONITZAT LA SEGONA EDICIÓ DEL FESTIVAL GASTRONÒMIC CANDLELIGHT DE L’HOSTAL DE LA GAVINA DE S’AGARÓ.

Unes 45 persones van participar al Festival Gastronòmic de La Gavina de s’Agaró

gastronomia gavina
gastronomia gavina

Per iniciativa del xef francès Romain Fornell, director gastronòmic de l’emblemàtic l’hotel de la Costa Brava des del 2015, el passat 6 de juliol es va organitzar el sopar a quatre mans amb Albert Adrià com a convidat a participar d’enguany. El menú ret homenatge a la cuina neoclàssica i s’inspira en algun dels icònics plats que han format part del Candlelight. Per aquest motiu, s’han submergit en la història d’aquest restaurant, a través de les seves cartes. Ha estat un exercici de prospecció que ha fascinat als equips implicats (el d’Adrià i el de Fornell) i del qual han extret idees i anotacions que omplen diverses pàgines. Una d’elles, el Mediterrani com a protagonista, ho ha estat, també, d’aquest menú que es va presentar divendres vespre. 

La primera edició va tenir lloc l’any passat amb motiu del 85è aniversari de La Gavina. En aquella ocasió es va elaborar un menú d’inspiració francesa, i Romain Fornell va convidar a participar als cuiners Michel Sarran, dues estrelles Michelin pel restaurant que porta el seu mateix nom a Toulouse, i Bernard Bach, del també dues estrelles Michelin Le Puits Saint-Jacques a Pujaudran.