• divendres, 24 de de gener de 2020

TINDRÀ LLOC EL PROPER 27 DE GENER DE 2019 A SANT FELIU DE GUÍXOLS I ESTÀ ORGANITZADA PEL CLUB AQUÀTIC XALOC

Travessia No a la Fred 2019 a Sant Feliu de Guíxols

no_a_la_fred_2019
no_a_la_fred_2019

L'esdeveniment es tracta d'una travessia no competitiva de 1900 metres, ampliable a 2.600 per a qui ho desitgi en cas que les condicions metereològiques siguin favorables (a criteri de l'organització), que té com a principal objectiu gaudir de l'aigua, el mar, la Costa Brava, concretament Sant Feliu i el seu Freu. A l'acabar hi haurà xocolata desfeta i pastes per a tothom.

La recollida de dorsals serà a les 10h a la platja principal de la ciutat i l'hora de sortida serà a les 11h. El preu dels dorsals és de 19€ i es necessita tenir complerts els 18 anys per poder participar. Hi haurà servei de guarda roba i bicicletes i pel que es vulgui dutxar després ho podrà fer a les instal·lacions de la Piscina Municipal La Corxera. Places limitades a 150 participants.

Per realitzar l'inscripció s'haurà de fer el pagament amb targeta de crèdit a través de la web www.clubaquaticxaloc.com.

En cas de mal temps, s'optarà per un circuit alternatiu dins del port i si en tots dos casos no es pot realitzar la travessia, es retornarà el 80% de la inscripció.

no_a_la_fred_2019.jpg