• dijous, 12 de de desembre de 2019

VENÇ L’EQUIP MÉS NECESSITAT

Campionat Segona Catalana – Grup I U.E. CAMPRODON, 4 – A.D. GUÍXOLS, 1

El Guíxols va tancar la temporada futbolística al camp d’un Camprodon que necessitava la victòria per lliurar-se dels possibles descensos compensats, amb la qual va certificar la permanència enfront d’un rival que, malauradament, ja no s’hi jugava res, i ho va aprofitar per donar minuts als jugadors que menys havien jugat.

En el decurs dels compassos inicials els de la nostra ciutat es van mostrar molt perillosos i el porter local va evitar el primer gol del partit en una doble ocasió, molt clara, dels visitants. Marc Solé, però, en la primera arribada del contrari, va fer una gran aturada en un xut a boca de canó. No va poder impedir els dos primers gols amb que els propietaris del terreny s’avançaren. Cantero va tenir la tercera dels blaugrana, als que els mancà encert realitzador. A la represa, encara i els tres canvis que va disposar el tècnic blaugrana, ben aviat va arribar el 3-0. Un penal suposà el quart, que minuts més tard retallà Juanola.

Per aquest encontre, Toni Sánchez no va poder comptar amb els sancionats Toribio, Eloy Gámez i Sanku, i va realitzar fins a 8 variacions a l’onze titular respecte del de la jornada anterior, donant entrada a Marc Solé, Kuhn, Castelló, Juanola, Xavi Mora, Carlos Zayas, Cantero i Aguiló en lloc de Donat, Amós Gasca, Marc Feixas, Sanku, Eloy Gámez, Diego Zayas, Riki i Toribio.

U.E. Camprodon: Sergi, Aitor, Bobi, Èric, Codina (Uri,69’), Aniol, Sama (Gil, 79’), Òscar, Martínez (Abde, 46’), Maiki (Sergio, 69’) i Carré.

A.D. Guíxols: Marc Solé, Juanola, Bilal, Castelló (Amós Gasca, 53’), Toumani (Riki, 46’), Kuhn, Carlos Zayas, Callicó (Musa, 46’), Cantero, Aguiló (Marc Feixas, 46’) i Xavi Mora.

Gols: 1-0 (14’)Martínez. 2-0 (37’)Sama. 3-0 (49’)Carré. 4-0 (64’)Carré, de penal. 4-1 (70’)Juanola.

Àrbitre: López Corona. T.G.: Als forasters Xavi Mora i Juanola.

El curs futbolístic ha anat com ha anat, però s’ha de tenir en compte que no és gens fàcil, a cap categoria, estar a dalt. L’Ateneu, tot i les importants baixes per lesió, ha estat situat 14 jornades al segon lloc i 4, de seguides, al primer, sumant 71 punts, essent el tercer classificat amb una diferència de 14 respecte el quart, per la bona feina que s’ha fet, i que només un capritx de l’atzar els ha deixat sense conquerir l’objectiu d’un ascens o promoció, pels quals han lluitat fins a la penúltima jornada. Aquest és el camí perquè, tard o d’hora, si el club rep l’ajut que necessita de tothom, estem segurs que tindrà la Primera Catalana, que és la categoria que, com a mínim, han de jugar els del Josep Suñer. Finalment, moltes gràcies pels bons matxs que ens heu oferit i pel vostre compromís. Així és el futbol. Quedem per l’any vinent, que, seguint per aquest camí, ho assolireu.