• dijous, 12 de de desembre de 2019

D´UN FESTIVAL A UNA GRAN DECEPCIÓ

Campionat Segona Catalana – Grup I A.D. GUÍXOLS, 3 – C.F. L´ESCALA, 4

ADguixols
ADguixols

Era el tot o res el que estava en joc en el partit més important de la temporada, i el Guíxols encara i les importants baixes que ha tingut al llarg de l´exercici futbolístic, havia aconseguit mantenir el ritme frenètic que han imposat el Bescanó i el seu rival d´ahir, i es plantava a la penúltima jornada de lliga, depenent d´ell mateix per recuperar una segona posició a la taula, que la tenia a tocar, però en els últims  trenta minuts, els de la nostra ciutat, amb deu jugadors i amb un tres a zero a favor dels locals, l´antagonista va aprofitar aquesta inferioritat numèrica dels blaugrana, per fer una aposta ofensiva liderada per Denilson que amb un hat-trick va obrir el camí per remuntar un desavantatge que va deixar els de Sant Feliu sen se cap possibilitat d´ascens a manca d´un encontre.

Als 8 min., Sanku resolent una contra va encetar el tempteig; Marc Feixas va tenir el segon assistit per Diego Zayas, que més tard va marcar Callicó transformant una bona jugada d´Amós Gasca. Ja a la segona meitat, Callicó entrant des del darrera, va fer el 3 a 0, que va fer que la graderia fos un festival. Però s´havia d´acabar, i els de casa nostra no ho pogueren fer per què el col.legiat, amb mitja hora per davant, els va deixar amb deu, i els visitants, molt efectius, amb una falta, un parell de rebots i un  contraatac capgiraren el marcador.

Per aquest matx, Toni Sánchez va fer tres de canvis a l´onze titular respecte del xoc anterior, domant entrada a Marc Feixas, Diego Zayas i Donat en lloc de Juanola , Kunh i Marc Solé.

Abans de començar es va guardar un minut de silenci per Maria Teresa Guardia Cruz, mare de l´ex utiller German Moreno, i per Pere Solé Bota, soci i avi del nostre jugador Marc Solé.

A.D. Guíxols: Donat, Riki, Bilal, Toumani, Eloy Gámez, Diego Zayas, Amós Gasca, Toribio, Callicó(Kunh,64´), Marc Feixas(Xavi Mora,73´) i Sanku.

C.F. L´Escala: Ureña, Aznar, Barceló, Ramírez, Uri Sala(Denilson,62´), Baldeh(Osman,62´), Zou(Vidal,45´), Argi, Chami(Fatti,62´), Fernández(Emilio,45´) i Massó.

Gols: 1-0(6´)Sanku. 2-0(37´)Callicó. 3-0(48`)Callicó. 3-1(63´)Denilson. 3-2(76´)Denilson. 3-3(85´)Argi. 3-4(88´)Denilson.

Àrbitre: Rigau García. T.G.: Als locals Callicó i Toribio, i als visitants Uri Sala, Argi, Zou, Emilio i Massó. T.V.: Als locals Eloy Gámez(61´) i Sanku(89´) per doble groga i al visitant Moha(73´) per vermella directa.

Diumenge es disputarà l´últim partit al camp del Camprodon.

Guíxols, ànim i gràcies

En un moment en què el més fàcil seria fer llenya de l´arbre caigut, la meva intenció és just el contrari, i des d´aquí voldria insuflar ànim i optimisme i dir-li a la directiva, tota la plantilla i als entrenadors que avui em sobra l´espai per la recriminació i me´n falta per l´agraïment més sincer i profunt a l´equip. El meu reconeixement no es veurà eclipsat de cap manera per un objectiu que s´ha merescut, però que no s´ha pogut assolir per què així de cruel és el futbol, però estic segur que amb el compromís que va demostrar el grup, plorant a la fi del xoc, desprès d´aquesta gran temporada, ho aconseguiran, tinguent molt present, això sí, l´incert futur d´una entitat amb 105 anys d´història, que no té el suport que es mereix la seva trajectòria per part de la ciutat. Visca el Guíxols.

Josep Serrats