• dimarts, 04 de d’agost de 2020

El proper dissabte dia 18 de juliol a les 19 h a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols inaugurem l'exposició "Interior" de l'artista Keiko Ogawa.

casa_Irla
casa_Irla

DEL 18 DE JULIOL AL 13 DE SETEMBRE

Interior

Keiko Ogawa

 

Diu que Miró buscava en l'interior, es dedicava a la vida secreta de les coses. Suposo que això és el que vull captar i transmetre en la meva pintura. Però a mi m'interessa també l'aparença exterior. La realitat té tants detalls, tanta vida, crec que val la pena gaudir-la.

Els meus inicis en la pintura foren en el taller del professor Suguita a Tòquio cap a l'any 1998, a cavall entre la figuració i l'abstracció. Vaig traslladar-me a Barcelona l'any 2005, on, amb la influència d'alguns pintors d'aquesta ciutat, la meva pintura ha anat evolucionant cap a un realisme intimista. Podeu trobar més obres a les galeries: Jordi Barnadas (Barcelona), El Claustre (Girona), Espai G d'Art (Terrassa), l'Ancien Courrier (Montpeller), Victor Armendariz (Chicago). Actualment visc i treballo al barri de la Sagrada Família de Barcelona.

 

Keiko Ogawa - www.keikoogawa.es

 

Vernissatge el dissabte 18 de juliol a les 19 h

 

 

 

 

 

 

Us recordem que degut a la excepcionalitat del moment que estem visquem a causa del Covid-19 l'aforament serà limitat, s'hauran de desinfectar les mans amb gel hidroalcohòlic en a l'entrada de l'acte i serà obligatori l'ús de la mascareta.

 

Gràcies per la comprensió.