• diumenge, 12 de de juliol de 2020

L'Espai Thyssen i l'Atelier Pepa Poch han rebut 20.000 visitans

FOTO THYSSEN
FOTO THYSSEN

La setena exposició de l'Espai Carmen Thyssen i l'Atelier de Pepa Poch han rebut enguany al voltant de 20.000 visitants, segons l'espai. Per primera vegada, l'Espai Thyssen ha presentat una exposició fora de temporada habitual i això ha permès, també per primer cop, engegar l'activitat docent abans d'acabar el curs lectiu. Així, doncs, uns 2000 estudiants han visitat les exposicions acompanyats dels seus mestres. L'aspecte docent també s'ha consolidat amb la col·laboració amb la Universitat de Girona, amb vista a la formació de professorat que s'ha fet a començament de setembre. 

D'aquesta temporada cal destacar l'augment d'activitats com visites guiades des del juny, cicle setmanal de música durant els mesos de juliol i setembre, a càrrec de solistes de violí, guitarra, clarinet i flauta. Les sinergies amb el Festival de la Porta Ferrada també donen un balanç positiu amb l'avantatge, pels assistents als concerts, d'entrada reduïda a l'exposició. La difusió de Natura en evolució.De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff a la plantalla Espai Port i la celebració d'un concert de música barroca al Monestir. 

Per la seva banda, l'Atelier de Pepa Poch , ha estat una novetat molt ben acollida pel públic en general, perquè ha estat un espai viu que s'ha anat transformant durant les setmanes que ha estat present. L'artista Pepa Poch, reconeguda arreu del món, dona valor a les seves obres precisament transformant constantment la seva obra, per demostrar que l'art és viu, així com el seu missatge.