• divendres, 14 de d’agost de 2020

Divendres 26 de juliol a les 19h presentació de “Mares de Sangre” a la Biblioteca.

BIBLIOTECA-PRESENTACIO-MARES-DE-SANGE
BIBLIOTECA-PRESENTACIO-MARES-DE-SANGE

Aquest divendres a les 19 hores a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols presentació del llibre “Mares de Sangre” de Xavier Martínez Babón, amb la presència de l’autor.
Aquest historiador i arqueòleg, amb una àmplia trajectòria professional en l’àmbit de l’egiptologia, fa gairebé quinze anys que ha fet realitat un dels seus somnis.


Una il•lusió que tenen molts arqueòlegs d’arreu del món: treballar sobre el terreny a Egipte, a la vora del Nil, a la recerca dels rastres de la mítica civilització dels faraons, que tantes històries de tot tipus ha inspirat al llarg del temps.
Xavier Martínez, ha impartit diversos cursos sobre egiptologia al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Ara canvia l’escenari, d’Egipte s’embarca en els vaixells de pirates que solcaven les aigües mediterrànies. Des de gairebé en els seus inicis en el segon mil•lenni abans de Crist a Egipte fins el segle XIX.


Aquest llibre avarca diversos personatges i indrets, entre ells un pirata on la seva història va lligada al Monestir de Sant Feliu de Guíxols en el segle XV, el Capità Joan Torrelles.