• diumenge, 07 de de juny de 2020

CINEMA LLIURE A LA PLATJA ARRIBA A TOSSA

bienvenida-a-montparnasse
bienvenida-a-montparnasse

Del 27 de juny a l’1 d’agost arriba la 8ª edició de Cinema Lliure a la Platja, la mostra gratuïta de cinema independent que se celebra a l’estiu a les platges de Barcelona, Badalona, El Prat de Llobregat i Mataró a partir de les 21:00 hores. Aquest any, a més de celebrar la primera edició de Palamós, s’uneix una de les cites més esperades de l'estiu: Tossa de Mar.

Com cada any, s’aposta per programar pel·lícules de cinema independent de qualitat que han estat guardonades o han obtingut un ressò destacat tot i que no han gaudit d’un circuit comercial extens. Aquesta és la programació del 2019 de Cinema Lliure a la Platja* que es podrà gaudir a la Platja Gran de Tossa:

Diumenge 7 de juliol - “Bienvenida a Montparnasse” dirigida per Léonor Serraille – 97’

Diumenge 21 de juliol - “Kubo y las dos cuerdas mágicas” dirigida per Travis Knight – 101’

 “Bienvenida a Montparnasse” és una comèdia que tracta de la història de la Paula, una jove que busca el seu lloc en el món després d'una decepció amorosa. Arruïnada, sense treball i sense amics començarà un viatge caòtic per París on intentarà reconstruir la seva vida des de zero. I per altra banda, a la sessió familiar trobem “Kubo y las dos cuerdas mágicas”, una pel·lícula per aquells que vulguin gaudir de l’animació en stop-motion i que succeïx en un Japó fantàstic on un noi convoca per accident un esperit del passat i es veu obligat a enfrontar-se a déus i monstres. Per poder lluitar haurà de trobar una armadura màgica que una vegada va ser del seu pare, un samurai llegendari.

A més, abans de la projecció de cada pel·lícula, s'emetrà un curtmetratge seleccionat per FILMETS Badalona Film Festival. Els curtmetratges d’aquesta edició aglutinen tota mena de gèneres: stop motion, comèdia, drama, animació i ficció... i la majoria també han viatjat a festivals importants d’altres països.