• dimarts, 14 de de juliol de 2020

DISSABTE 11 DE JULIOL A LES 19 H

Casa Irla Presentem el llibre de la Mireia Boya "Trencar el silenci" el proper dissabte dia 11 de juliol a les 19 h a la Casa Irla de Sant Feliu

casa_Irla
casa_Irla

DISSABTE 11 DE JULIOL A LES 19 h

Trencar el silenci

Mireia Boya

Pròleg Marta Rovira

 

El feminisme ens ha ensenyat que allò personal és polític. Posar la vida al centre és

optar pel «cuidem-nos» com a projecte, per humanitzar la política.

Mireia Boya trenca el silenci amb un llibre que ens fa reflexionar i ens emociona. I ho fa obrint-nos el cor i compartint les seves impressions més íntimes sobre el seu pas pel Parlament i pel Secretariat Nacional de la CUP-CC, el dolor per no haver pogutestar més amb la mare en els seus darrers moments, les actituds masclistes patidesen primera persona, l'organització del referèndum i la repressió i les seves conseqüèncieso el valor de la solidaritat i la sonoritat.

Per a una dona, incorporar-se a la política és un repte doblement exigent. Per això, l'autora mira a la cara aquest món salvatge, masculinitzat, i li demana una transformació. Un canvi en femení, en què l'autocrítica, la comprensió i l'empatia són les úniques eines per tirar endavant, per fer-la més humana, per despatriarcalitzar-la. Un homenatge a les dones del referèndum i a totes les que ens han precedit en la lluita feminista, però també un crit a la vida i al futur per empoderar les noies que vindran.

Perquè si les dones hi som, seguirem teixint un futur amb els fils roig i lila dels drets socials i el feminisme. La llavor està plantada, només cal seguir regant-la.

 

 

 

 

 

Us saluda atentament,