• dissabte, 19 de de setembre de 2020

L’OFERTA DE CONCERTS DE JAZZ GRATUÏTS A LA PLATJA GRAN DE PLATJA D’ARO COMENÇA EL 6 DE JULIOL

Aquest divendres, 29 de juny, hi ha una primera actuació als jardins de la Masia Bas

Concert de la Big Band Jazz Maresme i Txell Sust al Teatre Monumental
Concert de la Big Band Jazz Maresme i Txell Sust al Teatre Monumental

Programa de deu concerts gratuïts que tenen com a escenari principal la Platja Gran de Platja d’Aro (Cavall Bernat), cada divendres del 6 de juliol al 31 d’agost (23 h), amb un servei de 1.500 cadires a disposició dels espectadors. Prèviament, divendres 29 de juny (20.30 h) hi ha programada una primera actuació als jardins de la Masia Bas de Platja d’Aro. S’hi esperen els 20.000 espectadors d’edicions anteriors, xifra que el consolida com una de les propostes més fresques, dinàmiques, de qualitat i amb èxit de públic a l’estiu de la Costa Brava.

Les Nits de Jazz s’emmarquen dins de la proposta Estereofònics, l’anomenat Festival de festivals, marca que uneix des de l’any 2015 tots els festivals, actuacions i espectacles musicals que es desenvolupen a l’estiu a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. Enguany el programa proposa 77 concerts en 113 dies (del 2 de juny al 22 de setembre de 2018) de múltiples gèneres -des del jazz a la música de cambra, tot passant pel surf o el rock’n’roll- majoritàriament gratuïts i a l’aire lliure.

Organitzat per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb el suport institucional de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya, presenta una proposta eclèctica que aposta per les principals formacions del panorama del jazz català, però també a artistes internacionals; i alhora, partir del jazz s’apropa també als estils musicals que el complementen: gospel, swing, soul, blues o musicals, entre d’altres.