• dimarts, 14 de de juliol de 2020

Agenda d'activitats previstes pel mes d'abril a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols.

biblioteca SFG
biblioteca SFG

Agenda abril 2019

Cada dilluns

REUNIÓ DE LA PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca).

A partir de les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Cada dilluns

CONVERSA EN FRANCÈS. De 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

 

Cada dimarts

CURS INFORMÀTICA GENT GRAN

De 16 a 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Iniciació a la informàtica. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057;biblioteca@guixols.cat).

 

Cada dimecres

CONVERSA EN ITALIÀ. De 19 a 20 h la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).


Cada dijous

CONVERSA EN ANGLÈS. 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

 

Cada divendres

CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057;

biblioteca@guixols.cat).

 

Cada dissabte

CODECLUB: Programació d’ordinadors per a nens i nenes de 10 a 12 anys. Aprendre els fonaments de la programació a través de l'estimulació de la creativitat dels infants. De 10 a 11.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat). Col·labora: UdG.

Dilluns 1, dimecres 3 i divendres 5 d’abril
TALLER BIBLIOMAKERS:
Inventa robots senzills amb LEGO WeDo. Activitat dissenyada per introduir-se al món de la robòtica educativa a través de la plataforma LEGO WeDo. De 17 a 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat). Per a nois i noies a partir de 12 anys. Col·labora: Diputació de Girona i UdG.

Divendres 5 d’abril
CLUB DE LECTURA NARRATIVA: El trastorn de Portnoy, de Philip Roth. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 11 d’abril
PRESENTACIÓ DE LLIBRE: Animals dels marges,
de Miquel Aguirre. Presenta Guillem Terribas, llibreter i animador cultural gironí. Lectura de fragments amb l'actor banyolí Miquel Torrent. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 12 d’abril
CONFERÈNCIA:
Biomassa, boscos i canvi climàtic, a càrrec d'Anna Sanitjas Olea, enginyera forestal de l'Àrea d’Acció Territorial de la Diputació de Girona. A les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 12 d’abril
GUÍXOLS ESCENA A LA BIBLIOTECA: Llibràlegs IV.
A càrrec de Mentidera Teatre (Cristina Cervià i Meritxell Yanes), dirigida per Leo Castro. Tornen els Llibràlegs, en una nova edició, que ja serà la quarta. Proposta de teatre íntim on s’enllacen quatre històries breus entre dues actrius que interpreten vuit personatges diferents. Una experiència teatral a les biblioteques i en clau femenina amb textos de Marta Buchaca, Clàudia Cedó, Daniela Feixas i Carla Torres. A les 20.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 13 d’abril
TALLER:
Aprèn a dibuixar Kawai. Gratuït. No cal inscripció prèvia. A càrrec d’Alba Navarro. A les 11.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 16 d’abril
PRESENTACIÓ DE LLIBRE:
Poesia arran del mar: el litoral més proper de Sant Feliu Guíxols, d'Albert Tauler. A les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 23 d’abril
FIRA DE SANT JORDI: A la Rambla Vidal i Placeta Sant Joan, de 10 a 20 h.

Dimarts 23 d’abril

ESPECTACLE CANTACONTES (de reis, princeses i dracs), a càrrec de Pepa Contes i l'Alfons Encinas. ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS ENCONTAT DE CONEIXE’T, organitzat per la Biblioteca Pública, el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona i el grup CLER (Club de Lectures Recomanables). A les 17.30 a la Placeta de Sant Joan.

Dimecres 24 d’abril
CLUB DE LECTURA TEATRE: Llegir el teatre, El gran mercado del mundo. La Fama fa una crida perquè tothom vagi al gran mercat del món. Cadascú té un talent per comprar-hi el que vulgui, i l’haurà d’utilitzar per poder ser feliç. La Innocència i la Malícia acompanyaran els compradors. Al mercat s’hi pot comprar de tot, des del Pensament fins a la Culpa. Mentrestant, la Música s’ho mira tot i va marcant els ritmes.  A càrrec de la coordinadora del Club, Elena Avellaneda Noguera. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 27 d’abril
CONFERÈNCIA: El plor del lactant.
Com puc ajudar al meu nadó? Amb Cindy Vilahur, quiropràctica i directora del Centre Quiropràctic Costa Brava, i Helena Bermudo, fisioterapeuta pediàtrica. Entendre les necessitats del nadó pel seu desenvolupament físic, emocional i neuronal. Identificar les causes del plor, el tipus de plor i com ajudar-lo en cada situació. Parlarem del còlic del lactant. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.