• diumenge, 07 de de juny de 2020

Agenda d'activitats previstes durant el mes de juliol a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

biblioteca SFG
biblioteca SFG

Agenda juliol 2019

Durant tot l’estiu. Mesos de juliol i agost.

BIBLIOESTIU: “Abracadabra! La màgia dels llibres”. Activitat de lectura, llegir té premi! Per nois i noies de 5 a 12 anys. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit en l’horari habitual d’obertura.

Durant tot l’estiu. De dilluns 1 de juliol a dissabte 31 d’agost.

BIBLIOPLATJA 2019: Durant els mesos d’estiu la Biblioteca disposarà de servei de lectura per a infants, joves i adults a la platja gran de Sant Feliu de Guíxols (al costat de la caseta de la Creu Roja). De dilluns a diumenge, d’11 a 14 h.

Dijous 4 de juliol

PRESENTACIÓ DE LLIBRE: Temps de cor, de Susanna Pérez Civit. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 5 de juliol

CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA: De sobte truquen a la porta, d'Etgar Keret. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. Convidat especial: Joan Ferrer, doctor en filologia semítica. Cloenda de l’any de literatura jueva. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimecres 10 de juliol
BIBLIOPLATJA 2019: TALLER: Juguem a pescar
, a càrrec d’Alba Navarro. Activitat familiar, a partir de 3 anys. A les 11 h a la Biblioplatja (platja gran de Sant Feliu de Guíxols, al costat de la caseta de la Creu Roja).

Dijous 11 de juliol
PRESENTACIÓ DE LLIBRES: Complot Waterloo
, de Ramón Valls Bausá i Memòries d'un mediocre mesquí, de Fèlix Rueda. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimecres 17 de juliol

BIBLIOPLATJA 2019: ESPECTACLE INFANTIL: Barbacoa i Pocapena, dos bergants de bona mena, a càrrec de la Cia. En Clau de Clown. Nens i nenes ajudaran als pirates a la seva aventura a la recerca del misteriós tresor de Barbanegra i això ho faran a través de jocs i cançons. A les 19 h a la Biblioplatja (platja gran de Sant Feliu de Guíxols, al costat de la caseta de la Creu Roja).

Dimarts 23 de juliol

BIBLIOPLATJA 2019: Vinyoli, la poesia del mar, a càrrec d’Olga Cercós, actriu, i Miquel Martín, escriptor. Us proposem un viatge per la vida i l’obra de Joan Vinyoli a través dels seus poemes, tan suggeridors, plens de fondària i bellesa com la mateixa mar. A les 19 h a la Biblioplatja (platja gran de Sant Feliu de Guíxols, al costat de la caseta de la Creu Roja).

Dimecres 24 de juliol
BIBLIOPLATJA 2019: TALLER: Experimentem amb el temps (estació meteorològica)
, a càrrec d’Alba Navarro. Activitat familiar, a partir de 6 anys. A les 11 h a la Biblioplatja (platja gran de Sant Feliu de Guíxols, al costat de la caseta de la Creu Roja).

Dimecres 24 de juliol

ESPECTACLE DE MÀGIA i ENTREGA DE PREMIS DEL BIBLIOESTIU DE JULIOL, a càrrec del mag i il·lusionista Eduard Juanola, que arriba amb molts jocs de màgia, acompanyats d’històries i contes sobre el fascinant món dels mags. Després de l’espectacle es repartiran els premis del “Biblioestiu: Abracadabra! la màgia dels llibres”. A les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 26 de juliol

PRESENTACIÓ DE LLIBRE: Mares de sangre, de Xavier Martínez Babón. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.