• dilluns, 20 de de gener de 2020

Agenda d'activitats previstes durant el mes d'octubre a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols,

biblioteca SFG
biblioteca SFG

Agenda d'activitats previstes durant el mes d'octubre a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols,

Cada dilluns

REUNIÓ DE LA PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca).

A partir de les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Cada dilluns (Inici 7 d’octubre)

CONVERSA EN FRANCÈS. De 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

 

Cada dimarts (Inici 8 d’ocubre)

CURS INFORMÀTICA GENT GRAN

De 16 a 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Iniciació a la informàtica. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057;biblioteca@guixols.cat).

Cada dimecres (Inici 2 d’octubre)

CONVERSA EN ITALIÀ. De 19 a 20 h la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).


Cada dijous (Inici 3 d’octubre)

CONVERSA EN ANGLÈS. 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

 

Cada divendres (Inici 4 d’octubre)

CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057;

biblioteca@guixols.cat).

 

EXPOSICIÓ: Setmana Bio a la Biblioteca. Durant la Setmana Bio la Biblioteca tindrà una mostra i préstec de llibres i pel·lícules sobre alimentació i agricultura ecològiques, generació de residus, transgènics, i temes vinculats a l'ecologia. Organitza: Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit / La Manduca.

 

Divendres 4 d’octubre
CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA: Ferdydurke, de Witold Gombrowicz. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimecres 9 d’octubre
CLUB DE LECTURA LLEGIR EL TEATRE: La Rambla de les Floristes,
de Josep Maria de Sagarra. Ens endinsem en un clàssic del teatre català en què ressonen les commocions polítiques de dos moments estructurals en la nostra història recent. Estrenada al març del 1935, mesos després que Lluís Companys proclamés l’Estat Català i ambientada poc abans de la revolució de la Gloriosa. A càrrec de la coordinadora del Club, Elena Avellaneda Noguera. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 10 d’octubre
CURS TIC: Iniciació a la fotografia digital.
El curs permet conèixer la fotografia digital i utilitzar el programa editor d’imatges Gimp. De 16.30 a 19.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 17 d’octubre
CURS TIC: Àlbum digital.
Durant aquest curs es treballarà el programa Google Fotos i totes les seves prestacions, es crearà un àlbum digital on s’afegiran imatges, textos i s’editaran fotografies. De 16.30 a 19.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 26 d’octubre
HORA DEL CONTE EN ANGLÈS: “
Phantom Manor”. La Jane i en Bunny se’n van a viure a una mansió enorme. El que no saben és que a la casa també hi viu un fantasma amb un problema ben gros... ja no sap espantar ningú! Storytime amb Kids&Us. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.