• dimecres, 15 de de juliol de 2020

Agenda activitats de la Biblioteca Octavi Viader

biblioteca SFG
biblioteca SFG

Agenda setembre 2019

Cada dilluns

REUNIÓ DE LA PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca).

A partir de les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Divendres 6 de setembre
CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA: Manuscrit trobat a Saragossa, de Jan Potocki. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 19 de setembre

CONFERÈNCIA: Benestar del cos, benestar psicològic i realització individual o espiritual. A càrrec Henriette Torrentà, diplomada en biotecnologia, actriu i monitora de samadeva i nadi ioga. A les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dissabte 21 de setembre

HORA DEL CONTE: L’avia pirata, amb l’Assumpte Mercader. Sessió inspirada en ell llibre del mateix títol, escrit per Assumpta Mercader i Josep Carrasco i amb dibuixos de Pepe Palma. L’àvia pirata està preparant un viatge cap a l’illa de la Fortuna. El seu marit, el capità guineu, hi va quedar encantat fa quaranta anys quan l’illa va desaparèixer, ara cal anar a rescatar-lo.  A partir de 5 anys. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Divendres 27 de setembre

ESPECTACLE TEATRAL: Llibràlegs IV. A càrrec de Mentidera Teatre (Meritxell Yanes i Mercè Pons), dirigida per Leo Castro. Tornen els Llibràlegs, en una nova edició, que ja serà la quarta. Proposta de teatre íntim on s’enllacen quatre històries breus entre dues actrius que interpreten vuit personatges diferents. Una experiència teatral a les biblioteques i en clau femenina amb textos de Marta Buchaca, Clàudia Cedó, Daniela Feixas i Carla Torres. A les 20.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Venda d’entrades a la Biblioteca, preu 3 €.