• Dilluns, 27 de Maig de 2019

ELS FILMS PARTICIPANTS S’EXHIBEIXEN EN UNA SESSIÓ PÚBLICA EL 4 DE MAIG A CASTELL D’ARO

9a EDICIÓ DEL CONCURS DE “MINIREMAKES” DE CINEMA, SÈRIES DE TELEVISIÓ I VÍDEOCLIPS CONVOCAT PER L’ASSOCIACIÓ AROCINEMA FINS AL 14 D’ABRIL

miniremakes-a
miniremakes-a

Novè Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro, convocat per l’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i la Llibreria 22 de Girona. La participació és oberta a tothom, i proposa reproduir en qualsevol tècnica una escena de 30 segons a tres minuts i mig, d’una pel·lícula, sèrie de televisió o videoclip musical fàcilment identificable pel gran públic. El termini de presentació es tanca el 14 d’abril de 2019. El jurat el configuren tres persones vinculades amb el món de la cultura i el cinema.

Es concedeix un Primer i un Segon Premi (500 i 200 euros respectivament), i també un guardó del públic (150 euros) per votació popular entre els assistents a la projecció de totes les obres a concurs, dissabte 4 de maig (18 h) al Sala Polivalent de Castell d’Aro (entrada lliure). També es lliura el Premi Especial Arocinema i el Premi Especial Llibreria 22 (ambdós honorífics, sense remuneració econòmica). La participació està limitada a una única proposta per concursant, i que cal lliurar mitjançant WeTransfer o Dropbox, tant el miniremake a concurs com l’escena original, a miniremakes@arocinema.com, comprimits en H264 i en format .mov o .mp4 i 720p.

S’accepten tots els gèneres i qualsevol antiguitat de la peça original, però es recomana que sigui un títol conegut (no s’accepten obres inventades). A més a més de les reproduccions fidels a l’original també s’accepten paròdies (tractament d’una escena amb humor i sarcasme), crossover (barreja de dos o més títols o personatges) i també tràilers i títols de crèdit.

Ara fa un any es van guardonar propostes de miniremakes de les pel·lícules Stranger Things 2 d’Andrea Mancilla (1r Premi, Premi Arocinema i Premi Llibreria 22), d’Ella (This Girl) de Guillem Gispert (2n Premi) i Torrente d’Antonio Gemar (Premi del Públic). En l’històric del concurs s’han premiat les recreacions de REC, Underworld, Scream, Star Wars, Amélie, La Vida és Bella, El Renacido, Malditos Bastardos, Kill Bill Volume 2, Airbag, El planeta de los simios, La petita botiga dels horrors o Casino Royale, entre d’altres. Totes les produccions participants de totes les edicions es poden veure al lloc web de l’entitat www.arocinema.com.