• diumenge, 07 de de juny de 2020

QUATRE CONCERTS GRATUÏTS A CASTELL D’ARO AMB EL MILLOR SURF-ROCK NACIONAL I INTERNACIONAL

7è FESTISURF COSTA BRAVA DISSABTE 21 DE SETEMBRE AMB JUANITA BANANA, THE PHANTOM DRAGSTERS, OH! GUNQUIT I LOS MAMBO JAMBO ARKESTRA

festisurf
festisurf

Setena edició consecutiva del festival musical d’estiu FestiSurf Costa Brava, dissabte 21 de setembre (20-02 h) a la Sala Polivalent de Castell d’Aro (www.festisurfcostabrava.com), amb un cartell amb quatre concerts gratuïts (amb aforament limitat) i consecutius de formacions capdavanteres d’àmbit nacional i internacional de surf-rock, un estil musical de caràcter bàsicament instrumental, nascut a Califòrnia a la dècada dels 60. En primer lloc hi actua la banda madrilenya Juanita Banana (21 h), The Phantom Dragsters des d’Ourense (22 h), els britànics Oh! Gunquit (23 h) i els barcelonins Los Mambo Jambo en seu format extensiu amb 12 músics d’acompanyament per presentar l’espectacle del seu desè aniversari Los Mambo Jambo Arkestra (0.30 h). El mestre de cerimònies serà Infamous Frankystein Deejay! Com a complement es podrà gaudir des de l’obertura de portes (20.30 h) i fins a la cloenda (02 h) d’estands de roba, música i marxandatge, servei de bar i les food trucks Rock’n’raola i Cafe Racer Pizza.

La proposta, organitzada per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, forma part i alhora també esdevé la cloenda d’Estereofònics 2019, l’anomenat Festival de festivals que aplega totes les propostes musicals d’estiu a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i que ha proposat 82 concerts en 113 d’es (de l’1 de juny al 21 de setembre) de múltiples gèneres, majoritàriament gratuïts i a l’aire lliure (www.estereofonics.com). Enguany n’han format part els Concerts Inaugurals (dissabte 1 de juny), 2n Festival Propers (diumenges 2, 9, 16 i 30 de juny), 6è Xalaro · Mostra d’Espectacles Familiars (21, 22 i 23 de juny), 22è Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro (divendres del 28 juny al 30 d’agost), 7è Desemboca Rock’n’Roll Festival (6 i 7 de juliol), Cicle de sardanes i havaneres (del 6 de juliol al 6 de setembre), Festa Major de S’Agaró (15 i 16 de juliol), 22è Festival Internacional de Música de S’Agaró (del 20 de juliol al 21 de setembre), 16è Festival de Guitarra Girona Costa Brava (27 de juliol, 10 i 17d’agost), Festa Major de Platja d’Aro (del 14 al 18 d’agost), Festa Major de Castell d’Aro (del 6 al 10 de setembre) i 8è FestiSurf Costa Brava (dissabte 21 de setembre).

FestiSurf Costa Brava

Dissabte 21 de setembre de 2019

Sala Polivalent · Castell d’Aro · Gratuït

 

Juanita Banana · El costat més salvatge del garatge i el surf (21 h)

De les cavernes més profundes, creades per les desconegudes deesses Tiki, arriben aquestes cinc troglodites que, a base de rugits, udols i sons a l’estil dels anys 60, han aconseguit formar un concepte únic, canalla i combatiu amb influències de The Cramps, The Ventures o The 5,6,7,8’s.

The Phantom Dragsters · Reverb i pel·lícules de sèrie B des de Galícia (22 h)

Des d'una platja amagada a Ourense arriba aquest trio que s'inspira dels sons instrumentals que van popularitzar Dick Dale o The Ventures. Amb una estètica retro i una formació de guitarra, baix i bateria, el seu so està marcat per la reverb a les guitarres i una contundència bestial!

Oh! Gunquit · Psych-surf, garatge-punk, exòtica i rock’n’roll (23 h)

Són com una banda sonora de pel·lícules de sèrie B, d’aventures o roadmovies. En directe presenten una barreja d’udols, vents, guitarres com serres, timbals estrepitosos i rock’n’roll divertit i exòtic, creant una festa non-stop, un gresol de pura bogeria vudú sense adulterar.

Los Mambo Jambo Arkestra · 10 anys i una hecatombe jambofònica! (0.30 h)

Los Mambo Jambo s’han mirat al mirall, revisant els diaris de bitàcola i explorant el seu propi material. Sota aquesta nova mirada han triat un repertori ideal per reinterpretar-lo, de forma inaudita, amb el reforç de dotze músics afegint cinc saxos, una secció de sis metalls i una guitarra addicional.