• dissabte, 26 de de setembre de 2020

Modificacions del Premi Internacional Tossa de Mar de Pintura Ràpida a causa de la COVID 19

LXIV Premi Pintura Ràpida de Tossa
LXIV Premi Pintura Ràpida de Tossa

El LXIV Premi Internacional Tossa de Mar de Pintura Ràpida, premi degà a Catalunya i Espanya, presenta enguany una sèrie de modificacions respecte les edicions anteriors a causa de la COVID 19.

Així, excepcionalment, només hi podran participar persones majors de 18 anys. La data de celebració dels concurs serà diumenge 30 d’agost. Les inscripcions per a participar en el concurs es formalitzaran a l’edifici la Nau des de les 08:00 h fins a les 13:00 h. Les inscripcions es faran en grups de tres concursants per mantenir la distància de seguretat. Cada artista haurà de portar el seu propi bolígraf per formalitzar la inscripció.

Un cop realitzada, l’artista haurà de presentar l’obra de 15:00 h a 20:00 h a l’Edifici La Nau. El jurat es reunirà el dilluns dia 31 d’agost per qualificar les obres. No es durà a terme l’acte d’entrega de premis. El veredicte es publicarà el dimarts 1 de setembre a la web de l’Ajuntament de Tossa (www.tossademar.cat).

Enguany es destinen prop de 8.000 euros en premis en les diverses categories (aquarel·la, oli, altres procediments, etc).

L’exposició de totes les obres presentades es mantindrà oberta fins el 13 de setembre, de dilluns a dissabte de 16:00 h a 19:00 h. Les obres premiades restaran com a propietat de l’Ajuntament de Tossa passant a formar part del patrimoni artístic municipal.