• dissabte, 06 de de juny de 2020

. TOTS ELS DIUMENGES FINS AL 15 DE SETEMBRE

Exposició Bauhaus, on set artistes entren amb diàleg a l' ESPAI 59

Estimats amics de l'art, 

Sant Feliu de Guíxols (SFG) s'està desenvolupant com a ciutat de l'art i un grup d'artistes, galeristes i altres persones relacionades amb el món de l'art treballen amb entusiasme per aquest nou projecte. És per això que volem oferir quelcom especial a persones sensibles a l'art.

Una exposició Bauhaus, on set artistes entren amb diàleg a l' ESPAI 59. Us hi inviten a visitar-los i a prendre-hi una copa de cava si us ve de gust. 

El fotògraf Salvador Sabater us ofereix fer-vos un retrat professional, amb la parella o la familia, en un sofà vermell Bauhaus dissenyat per Walter Gropius (1920) per un preu especial aquest mes d'Agost i Setembre (50€). Per demanar hora amb ell truqueu-lo! Telf. +34 679 264 177. El seu estudi es troba també a l'Espai 59.

També podreu trobar altres peces d'art a l'exquisita botiga 'El pati de l’àvia Nita” situada al centre històric de la ciutat. Allà podreu visitar un preciós pati interior amb un 'ou com balla'.

Manel Marzo Mart, un artista català amb una interessant trajectòria en escultura us inivta personalment al seu estudi. Tots els diumenges fins al 15 de Setembre podeu entrar en un món d'art: escultura, pintura, gravat, mòvils i altres peces interessants presentades en una antiga fàbrica de suro de tres plantes. Si hi esteu interessats contecteu amb ell d'11 a 14h. Truqueu al +49 1722820651.

Però a la exposició de la galeria hi han altres artistes representats amb estudis propis a la ciutat que també podeu visitar. Ells mateixos us poden organitzar la visita!

Esperem que us animeu a visitar-los!     

ESPAI 59 - carrer Joan Maragall 59