• dijous, 17 de d’octubre de 2019

CLUB AQUÀTIC XALOC CAMPIONATS D'ESPANYA DE NATACIÓ AMB ALETES I VELOCITAT EN IMMERSIÓ, 22 I 23 DE JUNY 2019

XXXIII Campionat d’Espanya de Natació amb aletes i immersió a Sant Feliu de Guíxols

PISCINA-MUNICIPAL
PISCINA-MUNICIPAL

Aquest cap de setmana tindrà lloc a la piscina municipal de Sant Feliu de Guíxols, el campionat d’Espanya de natació amb aletes i velocitat en immersió, categories infantils i cadets.

El Club aquàtic Xaloc es prepara per ser l’amfitrió d’aquests campionats, que compta amb la participació de 20 clubs vinguts d’arreu de l’estat amb un total de 311 nedadors, d’entre 11 i 15 anys.

La natació amb aletes és una disciplina competitiva que té algunes similituds amb alguns dels estils de la natació clàssica. La principal característica és que s’utilitzen elements propulsors “monoaletes” o “aletes” a més dels elements auxiliars necessaris pels diferents tipus de proves.

Les tècniques o especialitats que es duran a terme són la de natació amb aletes superfície (monoaleta), bialetes i apnea, i es competirà en les distàncies de 25m, 50m, 100m, 200m, 400m i 800m.

El Club Aquàtic Xaloc hi participarà amb un total de 22 nedadors, els quals ja varen tenir molt bons resultats en els campionats de Catalunya.

El campionat es podrà veure també a través de la projecció en directe en streaming.


El Campionat d'Espanya compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, la Diputació de Girona, Fedas i Consejo Superior de Deportes