• divendres, 29 de de maig de 2020

AQUEST DISSABTE SE CELEBRA LA SETENA EDICIÓ DEL FESTISURF AMB ENTRADA GRATUÏTA

Tempesta de la millor música surf-rock a Castell d’Aro

Surf_rock a Castell d'Aro
Surf_rock a Castell d'Aro

Si teniu previst assistir en el FestiSurf, podeu estar tranquils perquè l’única tempesta que caurà aquest dissabte a la Sala Polivalent Castell d’Aro, a partir de les vuit del vespre i fins a les dues de la matinada, serà de la millor música surf i rock de l’escena nacional i internacional.

El cartell inclou quatre concerts gratuïts. Obrirà la nit la banda madrilenya Juanita Banana (21 h) i després serà el torn de The Phantom Dragsters des d’Ourense (22 h), els britànics Oh! Gunquit (23 h) i els catalans Los Mambo Jambo que presentaran l’espectacle del seu desè aniversari, Los Mambo Jambo Arkestra, amb una banda de 12 músics (0.30 h).

Oh! Gunquit

A partir de les 20.30 h, ja sonarà la música d’Infamous Frankystein Deejay!, que també tancarà la nit, i l’oferta musical es complementarà amb estands de música, roba, marxandatge, servei de bar i la presència de les food trucks Cafe Racer Pizza i Rock’n’raola.

Aquest dissabte es tancarà la campanya de concerts i espectacles d’Estereofònics 2019, el festival de festivals de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. El Festival Internacional de S’Agaró arriba al punt final, a partir de les 19 h, amb un concert de Henryk Blazej & Teresa Kaban.