• dilluns, 06 de d’abril de 2020

L’ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS I L’AJUNTAMENT IMPULSEN LA CAMPANYA PLATJA D’ARO IN LOVE ENTRE DIVENDRES I DIUMENGE

La setmana de Sant Valentí amb música, poemes, bombolles i Twirling

platjaDaro_in_love
platjaDaro_in_love

Divendres serà una de les dates més romàntiques de l’any amb la tradicional celebració de Sant Valentí.

Per segon any consecutiu, l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i l’Ajuntament han organitzat el cap de setmana Platja d’Aro In Love, que començarà divendres al vespre amb un espectacle de poemes d’amor a ritme de jazz.

El recital es farà en el Casinet de Castell d’Aro, a partir de les nou del vespre, amb la participació del guitarrista, Jaume Martínez; el contrabaixista, David Bayés; el saxofonista, Lluís Sanchez; i els poemes narrats per Geórgia Bonell.

Dissabte, al matí, s’ha programat una cercavila itinerant pel centre comercial a càrrec del grup de batucada, Tabalers de Sarrià. Al migdia, a l’escenari que s’instal·larà a l’altura del carrer Pineda de Mar, es durà a terme un maridatge de cava amb boleros a càrrec de Javier Cruz. Durant la tarda, en el mateix espai, sonarà rock i blues de la dècada dels anys 50 i 60 amb la formació Hounds Dogs.

El cap de setmana de Sant Valentí es tancarà el diumenge al migdia amb una exhibició del Club Twirling Platja d’Aro i la repetició del maridatge de cava amb boleros a l’Avinguda S’Agaró.

Per endolcir la festa, literalment, també es repartiran piruletes amb forma de cor. Podeu consultar el programa oficial aquí.