• divendres, 05 de de juny de 2020

ACTUALITZAT (27/03 16:30H)

S'eleven a 76 els casos de coronavirus confirmat al Baix Empordà

L'Hospital de Palamós ha diagnosticat ja 76 casos de coronavirus. Aquest divendres hi ha 16 pacients ingressats amb coronavirus confirmat, i 16 pacients més que estan ingressats pendents del resultat de les proves del Covid-19 que solen tardar entre 24 i 48 hores. La resta de casos confirmats o bé es deriven en altres centres o estan en aïllament domiciliari amb seguiment mèdic.

Dels professionals que treballen als Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) hi ha 30 persones amb coronavirus, dos d'ells ingressats a l'Hospital. Hi ha 65 professionals més que estan aïllats pendents de resultat.

Dos morts al Baix Empordà

Aquesta setmana s'han confirmat les dues primeres víctimes mortals per cornavirus al Baix Empordà. Es tracta de dues persones residents al Palafrugell Gent Gran que ja tenien coronavirus confirmat. 


2 casos confirmats a Palafrugell Gent Gran

Des dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà confirmen que ara mateix hi ha 2 residents del geriàtric Palafrugell Gent Gran amb coronavirus confirmat i 6 persones a la residència geriàtrica que estan pendents de resultats.

Cap cas a Palamós Gent Gran

Pel que fa a la residència Palamós Gent Gran de moment no hi ha cap persona amb coronavirus.

Més casos en altres centres hospitalaris

Hi ha altres veïns del Baix Empordà infectats amb coronavirus que es troben ingressats en centres hospitalaris gironins, un cas, per exemple, és el d'un veí de Castell-Platja d'Aro que està a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

 

PÀGINA OFICIAL DE SALUT SOBRE EL CORONAVIRUS