• diumenge, 07 de de juny de 2020

ACTUALITZAT (26/03 15:20H)

Segona persona morta per coronavirus al Baix Empordà

lhospital-te-7-pacients-ingressats-amb-covid-19-confirmat-i-14-mes-pendents-de-resultats
lhospital-te-7-pacients-ingressats-amb-covid-19-confirmat-i-14-mes-pendents-de-resultats

Actualitzat (26/03 15:20h)

Ahir dimecres es va confirmar la primera víctima mortal per cornavirus al Baix Empordà i avui se n'hi suma una segona. Es tracta de les dues persones residents al Palafrugell Gent Gran que ja tenien coronavirus confirmat. 

L'Hospital de Palamós ha diagnosticat ja 71 casos de coronavirus. Aquest dijous hi ha 12 pacients ingressats amb coronavirus confirmat, i 27 pacients més que estan ingressats pendents del resultat de les proves del Covid-19 que solen tardar entre 24 i 48 hores. La resta de casos confirmats o bé es deriven en altres centres o estan en aïllament domiciliari amb seguiment mèdic.

Dels professionals que treballen als Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) hi ha 30 persones amb coronavirus, dos d'ells ingressats a l'Hospital. Hi ha 68 professionals més que estan aïllats pendents de resultat.

Agraeixen que la gent hagi fet cas a les recomanacions de no anar a urgències si els símptomes es podien controlar amb paracetamol i per això la feina a urgències ha disminuït. Pels propers dies també tenen reserves de mascaretes i material sanitari i estan a l’espera de rebre’n més del departament de Salut.

Des de l’Hospital agraeixen també totes les donacions que estan rebent.

7 possibles casos a Palafrugell Gent Gran

Des dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà confirmen que ara mateix hi ha 7 persones a la residència geriàtrica que estan pendents de resultats.

Cap cas a Palamós Gent Gran

Pel que fa a la residència Palamós Gent Gran de moment no hi ha cap persona amb coronavirus.

Més casos en altres centres hospitalaris

Hi ha altres veïns del Baix Empordà infectats amb coronavirus que es troben ingressats en centres hospitalaris gironins, un cas, per exemple, és el d'un veí de Castell-Platja d'Aro que està a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

 

PÀGINA OFICIAL DE SALUT SOBRE EL CORONAVIRUS