• Dimarts, 26 de Març de 2019

MENÚS DE 22 A 35 EUROS AMB UN PLAT PRINCIPAL DE BACALLÀ PER GAUDIR-NE AMB CULLERA

SEGONA EDICIÓ DE LA CAMPANYA GASTRONÒMICA “LA CULLERA I EL BACALLÀ” A 18 RESTAURANTS DE PLATJA D’ARO DEL 8 DE MARÇ AL 7 D’ABRIL

cullera-bacalla
cullera-bacalla

Segona edició de la campanya gastronòmica d’hivern a Platja d’Aro La Cullera i el Bacallà, del 8 de març al 7 d’abril de 2019, a divuit restaurants -cinc establiments més que l’any anterior- amb menús de 22 a 35 euros (IVA inclòs) amb un entrant i postres a escollir i un plat principal de bacallà per gaudir-ne amb cullera (també i inclou pa, aigua, copa de vi o cervesa). Una iniciativa d’AROimpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i l’Associació Nit i Dia d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn (www.facebook.com/nitidia).

Els establiments participants i les propostes que presenten són: Adagio by Markus (bacallà a la brasa amb puré de pèsols, saltejats de nyoquis i tomàquets secs · 33 euros), Arròs i Peix (arròs caldós de bacallà · 35 euros), Bon Dia (bacallà a la ajada · 22 euros), Can Pijaume (bacallà confitat en calçot cruixent i escuma de romesco · 28’90 euros), Dgust (bacallà amb cremós de safrà, espàrrecs verds i oli d’all negre · 24’50 euros), El Dorado Tapa (morro de bacallà confitat amb cremós de patata · 22 euros), El Racó de l’Epi (bacallà amb salsa americana · 26 euros) o La Proa (bacallà amb mel amb panses i pinyons · 22 euros).

També a La Riera (bacallà a la mel amb escuma i cruixent de parmesà · 25 euros), La Terrassa de S’Agaró (bacallà a la mussolina d’alls i olives negres · 28 euros), La Tisana (bacallà a la mussolina o la planxa · 28’50 euros), Llevant (bacallà fumat amb nyoquis de pesto, carxofes i llàgrimes de mel · 27 euros), M&B (bacallà amb salsa verda i cloïsses · 26 euros), Mesón Asador (bacallà a la catalana · 26 euros), Paparazzi (suprema de bacallà amb ceps confitats i mantega de menta · 22 euros), Tacos y Tequila S’Agaró (bacallà a la veracruzana · 25 euros), TheGrill BB (gratinat de bacallà amb mussolina sobre wok de verduretes · 26 euros) i Toppie (bacallà a la mel amb panses · 22 euros).

La propera acció al municipi vinculada a la gastronomia també serà aquesta primavera, amb la quarta edició de Xics Gastronòmic · Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, del 18 de maig al 2 de juny de 2019, configurada per una triple proposta: tallers d’alimentació a les escoles de primària i a l’institut de secundària del municipi, campanya gastronòmica amb menús infantils a diversos restaurants, i un programa activitats familiars, culinàries i esportives. (xicsgastronomic.com).