• dimecres, 03 de de juny de 2020

Sant Feliu de Guíxols commemora el 25N, el Dia contra les Violències Masclistes

25_Nov
25_Nov

En motiu del Dia Internacional en contra de les Violències Masclistes el SIAD (Servei d’informació i Atenció a les Dones) ha organitzat diversos actes. A les 12h ha tingut lloc la lectura del manifest institucional a la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols. Després, els alumnes de batxillerat artístic de l’Institut Sant Elm han fet una performance.

El manifest ha estat presentat per l’alcalde Carles Motas i llegit per la regidora d’igualtat Laura Serrano. [Podeu lS’ha posat especial èmfasi en recordar les víctimes de la violència de gènere i del masclisme. El manifest parla de la necessitat urgent de acabar amb el patriarcat, el silenci i la por que pateixen les dones. També fa honor als moviments feministes que lluiten dia a dia per fer un món més igualitari, per donar veu a les víctimes i per obrir els ulls davant la esfereidora realitat.

Aquesta tarda es llegirà de nou el manifest a la Plaça Salvador Espriu, davant el centre Cívic Vilartagues a les 18:30h. Abans, però, a les 17:30h, Caritas i el PIJ faran un taller per joves al mateix lloc.