• dijous, 22 de d’agost de 2019

PERLUM , EMPRESA GUIXOLENCA, REVALIDA LA SEVA REPRESENTACIÓ

Resultats provisionals de les Eleccions Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols .

eleccions_Cambra
eleccions_Cambra

El procés electoral per a la renovació del plenari de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació Sant Feliu de Guíxols es va tancar dimecres amb el final del període de votació per a l’única categoria d’activitat en què hi havia més candidatures que vocals elegibles. Es tractava del Grup 1, que engloba  indústries extractives i energètiques,  tèxtils, paper i arts gràfiques, químiques, producció de metalls, maquinària i equips, i les del material de transport. I hi competien Perlum Persianas y Puertas, SL i el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. Després de la votació electrònica, que es va obrir el dia 2 i va finalitzar amb la jornada de sufragi presencial dimecres, fins a les 18 h, Perlum ha aconseguit revalidar la seva representació, que ja ostentava en el ple actual, constituït el 2010.

L’empresa, segons els resultats provisionals validats pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, ha aconseguit 25 dels 35 vots emesos, xifra que suposa un 71% dels sufragis.El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, per la seva banda, ha rebut els 10 vots restants (29%). La participació, finalment, ha estat d’un 17% del cens total de la categoria, amb 206 empreses i autònoms censats en els set municipis de la demarcació.

La Junta Electoral elevarà a definitius els resultats després d’una reunió que es farà la setmana vinent, i un cop resoltes les possibles al·legacions presentades. D’aquesta manera, però, ja es prefigura la major part dels membres del nou plenari, amb 15 dels 19 representants ja elegits. Tres de les tretze empreses ja proclamades –Eurofid SA, Loredana Reali i Magatzem Frigorífic Busquets SFG SL– són noves respecte al plenari anterior. També suposa un canvi, per l’altre costat, la representació de Carme Hospital en nom de la patronal FOEG Pel que fa a la presència de Pimec, es mantindrà Albert Sibils Ensesa com a vocal. Entre el conjunt d’empreses i empresaris electes, destaca que hi ha representació, a més de Sant Feliu de Guíxols, de tots els altres sis municipis de la demarcació cameral. La feina prèvia de debat i consens en el si dels diferents gremis i agrupacions sectorials d’empresaris ha permès, com d’altra banda ve sent habitual a la Cambra de Sant Feliu, prescindir de la necessitat de sufragi per a la gran majoria de vocalies.

En els pròxims dies s’acabarà de definir el plenari, amb les quatre vocalies restants per a empreses que contribueixen al pressupost cambral, a més de la designació de les persones que representaran cadascuna de les empreses escollides. Així es conformarà el plenari de 19 membres, que es podria constituir a partir de finals de maig. I en paral·lel, s’obriran les converses entre tots els representants del ple per triar la nova presidència i el futur comitè executiu de treball.