• diumenge, 29 de de març de 2020

Prop d’un miler de persones omplen la Festa de la Gent Gran al Guíxols Arena

BALL
BALL

Nou èxit de la Festa de la Gent Gran, que aquest any ha arribat a la seva quarta edició. Més de 900 persones van participar en aquesta celebració que va tenir lloc a l’envelat del Guíxols Arena aquest diumenge 15 de desembre. L’esdeveniment va homenatjar la gent gran de la ciutat amb un dinar i un ball.

L’orquestra La Chatta va ser l’encarregada d’amenitzar el ball per a tots els assistents.

 

Organitzat per l’Ajuntament i amb la col·laboració dels Pirates, grup de motards de Sant Feliu, el menú va consistir en un pica-pica variat, amb fideuà de gambes i lluç de primer, i estofat de secret ibèric amb bolets, de segon, a més de vi, cava i postres. La nota musical va anar a càrrec de l’exitosa orquestra La Chatta, que un any més va fer ballar amb els seus grans hits a tot el públic.

Instantània del moment del brindis per celebrar l’èxit de la quarta edició de la Festa de la Gent Gran.

 

A l’acte hi van assistir l’Alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, i diversos regidors de l’Equip de Govern i l’oposició. Durant la jornada, es va fer un obsequi a cadascun dels assistents, que consistia en una tovallola amb el disseny de les casetes de Sant Pol. Abans del ball, l’Alcalde va pujar a l’escenari i va fer un agraïment a tots els assistents, mostrant-se molt satisfet per la quantitat de gent que un any més s’havia acostat a la festa. A continuació es va fer un brindis col·lectiu.

El grup motard Pirates van ser els encarregats de servir el menú als comensals. A la imatge, moment en el que van pujar a l’escenari i van ser ovacionats per tots els assistents per la gran feina feta.

 

Aquest any, com a novetat, en el moment de l’entrada es va col.locar un photocall on, qui ho volia, s’hi podia fotografiar. Aquest espai es va reubicar en diverses zones del recinte durant tota la jornada, degut a les peticions de fotografiar-se amb l’Alcalde que anaven fent els assistents durant el dia. Les imatges resultants es podran recollir aquesta setmana a l’Oficina de Turisme, dijous i divendres al matí, de forma gratuïta.

L’alcalde, Carles Motas, acompanyat de diversos dels regidors del consitori que van assistir a la festa. D’esquerra de dreta: Salvador Calabuig, Fina Cosp, Mari Fé Larragay, Tili Ribera, Ernest Asurmendi, Sònia Bartumeu, Josep Saballs, Cristina Vicens i Manolo Ortega.