• dimecres, 03 de de juny de 2020

Primer mort per coronavirus al Baix Empordà i 64 contagiats confirmats per l'Hospital

Primera víctima mortal per cornavirus al Baix Empordà. Es tracta d'una dona resident al Palafrugell Gent Gran segons ha confirmat la Regió Sanitària de Girona

'Hospital de Palamós ha diagnosticat 64 casos de coronavirus. Aquest dimecres hi ha 15 pacients ingressats amb coronavirus confirmat, i 18 pacients més que estan ingressats pendents del resultat de les proves del Covid-19 que solen tardar entre 24 i 48 hores. La resta de casos confirmats o bé es deriven en altres centres o estan en aïllament domiciliari amb seguiment mèdic.

Dels professionals que treballen als Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) hi ha 28 persones amb coronavirus. Hi ha 64 professionals més que estan aïllats pendents de resultat.

Aquesta situació però encara és suportable pel centre hospitalari del Baix Empordà que té capacitat de personal i instal·lacions per un augment dels casos en els propers dies.

Agraeixen que la gent hagi fet cas a les recomanacions de no anar a urgències si els símptomes es podien controlar amb paracetamol i per això la feina a urgències ha disminuït. Pels propers dies també tenen reserves de mascaretes i material sanitari i estan a l’espera de rebre’n més del departament de Salut.

Des de l’Hospital agraeixen també totes les donacions que estan rebent.

2 casos confirmats a Palafrugell Gent Gran

Des dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà confirmen que ara mateix hi ha 2 persones ingressades a la residència amb coronavirus confirmat i 7 més que estan pendent de resultats. D

Cap cas a Palamós Gent Gran

Pel que fa a la residència Palamós Gent Gran de moment no hi ha cap persona amb coronavirus.

Més casos en altres centres hospitalaris

Hi ha altres veïns del Baix Empordà infectats amb coronavirus que es troben ingressats en centres hospitalaris gironins, un cas, per exemple, és el d'un veí de Castell-Platja d'Aro que està a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

 

PÀGINA OFICIAL DE SALUT SOBRE EL CORONAVIRUS