• divendres, 05 de de juny de 2020

ACTUALITZAT (31/03 14:50H)

Primer cas de resident amb coronavirus al centre Palamós Gent Gran

Actualitzat (31/03 14:50h)

Els positius de coronavirus al Baix Empordà segueixen creixent i aquest dimarts n'hi ha gairebé un centenar més que fa una setmana. Ja són 8 el nombre de víctimes mortals per Coronavirus al Baix Empordà. Tres han mort a l'Hospital de Palamós i 5 al Palfrugell Gent Gran.  

Actualment, hi ha 147 casos de COVID-19 diagnostics per l'hospital de referència de la comarca, quan fa una setmana n'eren 55. Segons dades d'aquest dimarts al migdia, a Palamós hi ha 31 persones ingressades al centre hospitalari amb la malaltia confimada. N'hi ha 7 més que estan pendents de resultats. 

Al Palafrugell Gent Gran, on hi ha hagut un brot d'aquesta malaltia, hi ha 8 persones que han donat positiu pel nou coronavirus i 29 més que presenten símptomes però que no tenen els resultats definitius. 

Primer cas confirmat de resident amb coronavirus també al centre Palamós Gent Gran.

Hi ha altres veïns del Baix Empordà infectats amb coronavirus que es troben ingressats en centres hospitalaris gironins arran de la gravetat del seu cas. 

El virus també infecta els sanitaris
Si posem el focus en el personal sanitari, actualment hi ha 57 metges o infermeres dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà que han donat positiu per coronavirus. Hi ha 41 treballadors més que resten aïllats preventivament a l'espera d'un diagnòstic. 

És precisament per la gravetat de la situació i per intentar contenir el nombre de contagis i no col·lapsar el sistema sanitari que a partir d'aquest mateix dilluns ja només poden sortir a treballar els serveis considerats essencials.
 

PÀGINA OFICIAL DE SALUT SOBRE EL CORONAVIRUS