• dimarts, 14 de de juliol de 2020

TEMEN QUE LES MESURES PUGUIN COMPORTAR-LOS LA RUÏNA I TANCAMENT DE NEGOCIS

Platja d'Aro, preocupació entre una part dels establiments de les galeries comercials per les limitacions d’ocupació a la via

Alguns propietaris de botigues de les galeries comercials Galeries Neptú i Montseny de Platja d’Aro han expressat la seva preocupació, a través de les xarxes socials, sobre la decisió del consistori de controlar l’espai on se’ls permet instal·lar els seus expositors a l’interior de les galeries per assegurar el distanciament.

L’Ajuntament ha pintat unes franges grogues al terra que limiten l’espai pels expositors a cinquanta centímetres de la façana per a garantir la seguretat de pas que recomanen el govern de l’Estat i la Generalitat, tal com ha explicat l’alcalde, Maurici Jiménez, el qual admet que es tracta d’una decisió difícil, però necessària fer compatible les prioritats sanitàries i socioeconòmiques a tots els eixos comercials de la vila.

Els comerciants indignats manifesten la seva preocupació perquè aquestes mesures puguin accelerar la fi dels seus negocis i comportin la seva ruïna. També lamenten que només s’hagi consensuat amb una part dels empresaris i demanen al consistori que rectifiqui.

L’alcalde es mostra obert a escoltar i estudiar qualsevol proposta, sempre que sigui realitzable i viable econòmicament, i recorda que està en marxa un important paquet de mesures de caràcter econòmic i social per combatre les nefastes conseqüències de la pandèmia. També es compromet a suprimir aquestes mesures quan les administracions competents retirin les recomanacions de distanciament.

Podeu llegir totes les reaccions aquí.

Comparteix