• divendres, 25 de de setembre de 2020

El Porta Ferrada farà un concert homenatge a Pau Donés

PAU-DONES
PAU-DONES

Després de passar cinc anys lluitant contra el càncer Pau Donés va morir el passat mes de juny. A fi de retre-li homenatge el Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols li farà un concert de tribut on participaran els integrants de la banda Jarabe de Palo i diversos artistes convidats.

El músic va residir a Sant Feliu de Guíxols durant tres anys durant la seva adolescència, quan estudiava a l’institut Sant Elm.La nit repassarà temes emblemàtics de l’artista com La FlacaAguaBonitoDepende Déjame Vivir. Els músics principals del concert seran Álex Tenas, David Muñoz, Jordi Vericat, Nerea B i Micky Forteza. Com a convidats hi haurà Xavi Lloses, Joan Colomo, Marc Clos i Xavier Calvet.

A més d’haver viscut a Sant Feliu de Guíxols, Pau Donés també va actuar en diverses ocasions a la cita estival. El seu últim concert a l’Espai Port va ser el 5 d’agost del 2017 amb Jarabe de Palo  en una actuació on els va acompanyar Quercus.

El concert homenatge donarà pas a la última vuitena de concerts que tancaran el Porta Ferrada en l’edició més atípica del Festival.Tot i això, encara queden espectacles de renom am artistes com Ara MalikianAmaralSopa de CabraManel Els Amics de les Arts.