• diumenge, 05 de d’abril de 2020

Platja d'Aro celebra la seva Festa Major

platja-daro-celebrara-del-15-al-19-dagost-la-seva-festa-major-
platja-daro-celebrara-del-15-al-19-dagost-la-seva-festa-major-

La Festa Major de Platja d'Aro ha estat un èxit durant els quatre dies en què s'ha celebrat. La vila platjarenca ha comptat amb un públic nombrós a totes les activitats programades. Aquest diumenge va ser el torn del Xalarí, que va aparèixer amb el grup d'animació infantil 'Soy la Fiesta' a la Plaça Major. La mainada va gaudir d'una tarda entretinguda amb la mascota del poble entre cançons, balls i globus de colors.

Just després, la plaça del Mil·lenari va rebre l'Orquestra 'Els Mongrins', amb totes les cadires plenes i un públic entregat a l'actuació del grup. La formació empordanesa, amb més de 130 anys d'història, va oferir un concert de tarda i un ball de nit, amb una selecció de temes populars, clàssics i estàndards, per brindar un espectacle únic. 

La Festa Major de Platja d'Aro també va comptar amb actuacions importants la resta de dies com els concerts de Maruja Limón, Abba, i l'Orquestra Maribel, tots ells amb una gran assistència per damunt de les dues mil persones. El cap de setmana del 7 i 8 de setembre serà el torn del poble veí, Castell d'Aro, que començarà la seva Festa Major.