• dijous, 28 de de maig de 2020

Platja d'Aro celebra la 2a Festa de Joventut amb les associacions del municipi

Imatge_arxiu_festa
Imatge_arxiu_festa

Les associacions de joves del municipi de Platja d'Aro s'han sumat a la segona edició de la Festa de Joventut de Platja d'Aro en un vespre on s'han previst activitats de tota mena pel jovent del poble. 

Des de la tarda fins al vespre Somreggae ha fet ràdio en directe a la Plaça del Mil·lenari on els Skateolics han organitzat una competició d'skate duels i on també s'ha celebrat un taller de malabars i materials reciclats. 

Al mateix temps, el més petits han pogut gaudir de castells inflables gratuïts a la mateixa plaça. Durant tota la festa el servei de bar ha estat a càrrec de la Colla de Carnaval La Banda del Pati. De la mateixa manera també s'ha instal·lat un Punt Lila per una festa lliure d'agressions masclistes i hi ha hagut un taller de conscienciació ecològica. 

A la nit les activitats i la música han continuat. Aquest any la Festa de Joventut ha estat caracteritzada per la participació de les associacions juvenils del poble en una de les dates que a partir d'ara estaran marcades al calendari de Platja d'Aro.