• diumenge, 09 de d’agost de 2020

Platja d’Aro celebra de nou Nadal Shopping el cap de setmana

nadal-shopping-2
nadal-shopping-2

La segona edició consecutiva de Platja d’Aro Nadal Shopping el proper cap de setmana 14 i 15 de desembre (11-20.30 h) en un tram de l’avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro, una iniciativa de l’Associació d’Empresaris, en format de fira on es podran trobar a peu de carrer diversos estands d’alimentació, decoració, complements,  gastronomia i artesania relacionada amb l’època de Nadal. Tothom que hi compri entrarà en el sorteig de menús gastronòmics per a dues persones i o estades de cap de setmana en hotels o apartaments del municipi. També hi haurà diverses activitats familiars: circ de jocs, globoflèxia, tallers de carta als Reis i de postals de Nadal, contes i flash mob dance.

Aquest cap de setmana en el marc de la campanya Cada dia és Nadal a Platja d’Aro, també destaca l’inici de les sessions d’activitats familiars a la Plaça Sant Pol de S’Agaró, diumenge 15 de desembre (11.30-13 .30 h) amb un taller de sorres de colors i animació musical, que tindrà continuïtat una setmana més tard, diumenge 22 de desembre (11-13.30 h) amb xocolatada i caga tió de Nadal, una iniciativa de l’Associació S’Agaró-Sant Pol Es Mou i AROimpulsa. També diumenge 15 de desembre (16.30 h) al Palau d’Esports i Congressos hi haurà el gruix d’activitats i sorteigs de les diverses activitats solidàries de recolzament a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio amb l’objectiu de recollir fons a favor d’aquest projecte audiovisual dedicat enguany a les malalties minoritàries. També diumenge 15 de desembre (19 h) a l’església de Santa Maria de Castell d’Aro concert de Nadal a càrrec de la Coral de la Vall d’Aro.

En paral·lel es continua oberta l’oferta de la Pista de Gel de Platja d’Aro, instal·lada a la Plaça dels Estanys (és obligatori l’ús de guanys). Els propers dies d’obertura són del 13 al 15 de desembre i del 20 de desembre al 6 de gener (laborables 16-21.30 h · caps de setmana i festius 11-21.30 h). Mesura 20x15 metres amb capacitat per a 50 patinadors, coberta per una carpa i ambientada amb so, il·luminació i decoració de Nadal. Entrada: 4 euros (30 minuts) o 7 euros (1 hora) amb la possibilitat de 3 euros de descompte en la tarifa d’1 hora amb l’entrada del Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens, del Pessebre Vivent de Castell d’Aro o de les promocions dels establiments adherits de l’Associació d’Empresaris (www.pistadegelplatjadaro.com).