• dilluns, 20 de de gener de 2020

SIMULTÀNIAMENT 5È RAID MOTO OFF-ROAD COSTA BRAVA AMB SORTIDA I ARRIBADA DES DE RIUET

PLATJA D’ARO ACULL EL PROPER DISSABTE 28 DE SETEMBRE LA 22a EDICIÓ DE LA FIRA RETRO MOTOR, PUNT DE TROBADA DELS AMANTS DELS VEHICLES D’ÈPOCA

raid-moto-vintage
raid-moto-vintage

El proper dissabte 28 de setembre (9-19 h), l’aparcament municipal de la Masia Bas de Platja d’Aro, acull la vint-i-dosena edició de la Fira Retro Motor Platja d’Aro · Memorial Ralf Kosidlo (www.retromotor.cat), amb un conjunt d’activitats de motor clàssiques, que converteixen l’esdeveniment en un important punt de trobada de tots els afeccionats i amants dels vehicles d’època. Organitza el Clàssic Motor Club Vall d’Aro amb la col·laboració de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. En un espai de 10.000m2, d’entrada lliure, s’instal·len un centenar d’estands per comprar, vendre i intercanviar cotxes, motos, bicicletes, recanvis, accessoris, literatura especialitzada, miniatures, maquetes, etc.

En el decurs d’aquesta edició de la Descarregada del Vehicle d’Època es premia amb un aperitiu a tots els afeccionats que visiten el recinte amb un vehicle de fabricació anterior a l’any 1985 (també disposen d’un espai tancat i vigilat dins el recinte per estacionar-lo). Simultàniament, el mateix dia la zona de Riuet de la Platja Gran serà l’escenari de la sortida i l’arribada del 5è Raid Moto Off-Road Costa Brava (www.offroadcostabrava.com): una ruta circular per camins i pistes de terra de la Costa Brava de sud a nord, per la seva vessant muntanyosa, en un recorregut de 200 km en dues etapes per realitzar en 8 hores (més dues de descans al migdia per dinar) a una velocitat màxima de 25 km/h (track de dificultat mitjana). Hi poden participar motos de trail o d’enduro clàssiques o modernes, de 2 o 4 temps , de cilindrada mínima de 125 cc (classificació en categoria única).

L’endemà, diumenge 29 de setembre se celebra la tercera edició de la Triatló 100% Half Costa Brava (https://100x100half.com/half-costabrava), una prova esportiva que repte als atletes a superar tres recorreguts pera tres disciplines esportives: 1’9 km nedant, 90 km en bicicleta i 21 km corrent a peu. Platja d’Aro és el punt central de l’esdeveniment, que recorre diversos espais del Baix Empordà. Modalitat de relleus (femenina, masculina i mixta) o individual (Absolut, Júnior, Sots23 i Veterans). Sortida: 7.30 h Passeig Marítim (confluència amb Av. Costa Brava), arribada: 11.15-13.15 h Palau d’Esports i Congressos i lliurament de premis: 12.45 h. Un conjunt d’activitats prèvies a una de les grans celebracions de tardor al municipi: la 32a Festa de la Cervesa Platja d’Aro, enguany del 4 al 6 i l’11 al 13 d’octubre a la Plaça del Mil·lenari. Durant sis dies es podrà gaudir d’una trentena de varietats de cervesa nacional, internacional i artesana; de propostes gastronòmiques tradicionals i de l’animació musical de xarangues i orquestres.