• Miércoles, 17 de julio de 2019

PEIXOS AL CARRER DE LA PENITÈNCIA

peixos nota
peixos nota

Aquest dimecres els peixos s’enfilaran per les escales del carrer de la Penitència, al costat del col·legi Sant Josep. És el projecte Escalart, que forma part del “Espais que parlen” d’Aleph. En aquest cas la intervenció és fa coordinadament entre el departament de Expressió Plàstica de l’institut Sant Elm i l’associació Aleph.

Cada graó de l’escala portarà part del dibuix dissenyat per l’alumnat de batxillerat artístic de Sant Elm i formarà un tot coherent vist en la perspectiva de l’escala. A la intervenció i participaran 16 alumnes del 2on curs i  artistes del col·lectiu cultural amb la col·laboració de l’ajuntament de la ciutat.

A partir de les 10.30 començarà l’activitat que donarà un altre aire a la realitat, transportant alè de mar al carrer i a aquestes escales tant trepitjades des de fa dècades per escolars de la ciutat. Durant la realització del treball l’ajuntament s’encarregarà de desviar el pas de les persones que poguessin  dificultar la feina. El veïnat serà avisat amb antelació. La decoració artística de les escales es podrà veure acabada la mateixa tarda de dimecres.