• diumenge, 29 de de març de 2020

Les obres del carrer Girona segueixen a bon ritme

CARRER-GIRONA
CARRER-GIRONA

Aquest matí, l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha visitat les obres que s’estan realitzant al carrer Girona. N’ha volgut destacar “el bon ritme” i que “tot segueix segons el previst”. També s’ha interessat per les restes de l’època romana que s’han trobat en alguns sectors durant les feines.

L’Alcalde, Carles Motas, i el tècnic, Josep Vergeli, durant la visita a les obres.

 

El tècnic de l’Ajuntament, Josep Vergelil’ha acompanyat durant la visita, comentant les parts més importants de la situació actual de les feines, que està previst que s’allarguin uns 7 mesos des que es van iniciar.

La propera actuació prevista són les tasques d’asfaltatge que es faran demà dijous, a la zona de la cruïlla entre el carrer de Sant Ramon i la Rambla del Portalet. Amb això, aquest mateix divendres la circulació viària d’aquest sector tornarà a la normalitat.

L’Alcalde també ha conversat amb els responsables d’analitzar les restes romanes que s’han trobat al subsòl del carrer Girona.

 

Es podrà circular pel carrer de Sant Ramon cap a la Rambla Portalet, el carrer de Sant Roc tornarà a canviar de sentit i també es podrà circular per la rambla Portalet fins a l’alçada del carrer Major.