• dissabte, 28 de de març de 2020

PLATJA D'ARO - DECRET D’ALCALDIA • DIVENDRES 13 DE MARÇ DE 2020

NOVES MESURES PREVENTIVES EN RELACIÓ ALS EQUIPAMENTS I SERVEIS MUNICIPALS DAVANT EL BROT DE COVID-19, A PARTIR DE DIVENDRES 13 DE MARÇ DE 2020

Castell_platja_Daro
Castell_platja_Daro

Davant l’activació en fase d’Emergència 1 del Pla PROCICAT per malalties emergents a Catalunya pel brot de Covid-19, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro pren un nou conjunt de mesures en relació als equipaments i serveis municipals a partir de divendres 13 de març de 2020 i manera indefinida, i que s’afegeixen a les que recull el Decret d’Alcaldia núm. 2020DCR00162 de 12 de març de 2020.

Equipaments culturals i turístics

·Tancament de la Biblioteca Mercè Rodoreda, l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro, i els espais expositius del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro i la Masia Bas de Platja d’Aro

Oficines municipals

·Tancament de totes les oficines municipals en relació a l’atenció directe al públic. En l’horari habitual de cada servei es realitzarà atenció telefònica a la ciutadania i també s’hi podrà contactar per correu electrònic.

 

·Només resta oberta al públic l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Registre d’Entrada i Padró) de la Casa de Vila.

·L’atenció personal al Registre Civil es farà només amb cita prèvia concertada.

·L’atenció personal de l’alcalde i les regidores i regidors de l’equip de govern es farà només amb cita prèvia concertada i per motius urgents.

·L’atenció personal es farà en torns individualitzats, d’una persona rere una altra, i respectant una distància d’1 a 2 metres.

Consultori local de Castell d’Aro

·Tancament del servei per concentrar personal i equipament al Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro.

 

L’alcalde, Maurici Jiménez Ruiz

Castell-Platja d’Aro, 13 de març de 2020