• dijous, 12 de de desembre de 2019

NOUS PLATS A LES CARTES DELS ESTABLIMENT AMB EL CARGOL COM A PROTAGONISTA

NOVA CAMPANYA GASTRONÒMICA “PLATILLO DE BANYUTS” A VUIT RESTAURANTS DE PLATJA D’ARO DEL 19 D’OCTUBRE AL 25 DE NOVEMBRE

platillo-banyuts
platillo-banyuts

Nova campanya gastronòmica de tardor a Platja d’Aro sota el títol Platillo de banyuts, del 19 d’octubre al 25 de novembre de 2018, a vuit restaurants amb nous plats amb el cargol com a protagonista, incorporats temporalment a les cartes dels establiments (amb preus de 9’50 a 13’90 euros). Una iniciativa d’AroImpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro (www.aroimpulsa.com) i l’Associació Nit i Dia d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn (www.facebook.com/nitidia).

Els establiments participants i les propostes que presenten són: DGust (cargols als tres porquets), El Racó de l’Epi (del mar a la muntanya), M&B (cargols M&B), La Proa (cargols a la llauna), La Tisana (cargols en salsa), Terrassa de S’Agaró (els cargols de casa), TheGrill BB (cargols amb sofregit de tomàquet i allioli) i Villa Elena (llauna de cargols a la bolonyesa). L’acció substitueix en el calendari a l’anterior proposta, Tardor de Tapes, desenvolupada els darrers dos anys, també d’octubre a novembre.

 

La nova campanya Platillo de banyuts, s’incorpora en el conjunt de programació d’activitats vinculades a la gastronomia al municipi, i que enguany també ha estrenat la proposta La Cullera i el Bacallà, durant cinc setmanes de primavera a 13 restaurants de Platja d’Aro amb menús complerts de 22 a 25 euros. També a la primavera es va desenvolupar la tercera edició de Xics Gastronòmic · Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, configurada per una triple proposta: tallers d’alimentació a les escoles de primària i a l’institut de secundària del municipi, una campanya gastronòmica amb menús infantils a diversos restaurants, i un programa activitats familiars, culinàries i esportives (xicsgastronomic.com).